Tulevia webinaareja
Haluatko tietää, miten voit geeniperimäsi tuntemalla yksilöllisesti ennaltaehkäistä ja hoitaa elintapasairauksia?

Geenitutkimuksen kautta on selvinnyt, että ravinnolla, ravintolisillä ja elämäntavoilla voidaan vaikuttaa tehokkaasti geenien toimintaan (nutrigenomiikka). Tämä on avannut uuden tavan ennaltaehkäistä ja hoitaa terveysongelmia. Webinaareissa keskitytään tukemaan geenien entsymaattisia toimintoja ravinnon ja ravintolisien avulla ja hidastamaan vanhenemisprosesseja mm. aktivoimalla elimistön puhdistus- ja korjausmekanismeja kuten detoksifikaatiota ja autofagiaa.

Luontais-Prisma ja Nordic Genex Oy järjestävät yhteistyössä ensimmäisen jo pidetyn webinaarin jatkoksi kaksi webinaaria, jotka antavat sinulle uusia ajatuksia elintapasairauksien ennaltaehkäisyn ja hoidon suhteen. Molempiin webinaareihin rekisteröidytään alla olevien linkkien kautta, kumpaankin erikseen. Osallistujamäärä on rajoitettu 500 henkilöön/webinaari. Webinaari on ilmainen ja vaatii rekisteröitymisen. Kovan kysynnän vuoksi toivomme, että rekisteröityessäsi myös osallistut webinaariin. Webinaarien kesto on 1,5-2h ja aloitusaika klo. 18.

Luennoitsijoina toimivat Merja Lindström/Luontaisprisma ja Annika Kalvia/Nordic Genex Oy.  Juontajana toimii Aki Karihtala. Osallistujat saavat myös erikoistarjouksia testeistä.

Ti 18.1.2022 ELINTAPASAIRAUKSIEN YKSILÖLLINEN ENNALTAEHKÄISY JA HOITO, OSA 2

Miten voit vaikuttaa omaan geenitietoon pohjautuen autofagian ja detoksifikaation toimintaan sekä tulehdustekijöihin ja hapetusstressiin ravitsemuksella, ravintolisillä ja elämäntavoilla.

Ilmoittaudu tästä linkistä ti 18.1.2022 webinaariin:

 

Ti 8.2.2022 ELINTAPASAIRAUKSIEN YKSILÖLLINEN ENNALTAEHKÄISY JA HOITO, OSA 3

Miten voit vaikuttaa omaan geenitietoon pohjautuen metylaation ja hormooniaineenvaihdunnan toimintaan sekä tuki- ja liikuntaelimistön terveyteen ravitsemuksella, ravintolisillä ja elämäntavoilla.

Ilmoittaudu tästä linkistä ti 8.2.2022 webinaariin:


Oikeudet muutoksiin pidätetään
LAHJAVINKKI
Terveyden ylläpitoa ja sairauksien ehkäisyä ajatellen kotimainen Nordic Genexin geenitesti on paras lahja itsellesi ja lähimmäisillesi. 
Lue lisää geenitutkimuksista


Tietoa Terveys ja hormonit geenitestistä LUE TÄÄLTÄ

Metylaation vaikutus elimistöön LUE TÄÄLTÄ

Vita Aktive® monivitamiini-hivenainevalmiste tukee elimistön metylaatiota ja normaalia immuunijärjestelmän toimintaa. LUE TÄÄLTÄ