Geenitestitarjous

Nordic Genexin DNA Terveys ja hormonit geenitestin tilaajalle, joka sisältää noin 60 geeniä (hinta 339 €) yksi lisäosa veloituksetta, kun tilaat geenitestin kauttamme.

Voit tehdä sylkitestin Luontaislääkintäkeskussa Porissa tai jos asut muualla, niin toimitamme testipaketin postitse kotiisi. Testipakkaus toimii myös palautuspakkauksena ja siinä on selkeät ohjeet testin tekemiseen.

 
Geenitestiin valittavat lisäosat:

Vitamiinit ja mineraalit, sisältää yli 30 geeniä / 88 €

Tiedätkö, kuinka geeniperimäsi vaikuttaa kykyysi hyödyntää ravinnosta ja lisäravinteista saamiasi vitamiineja ja mineraaleja? Testi sisältää: A-, C-, E-, D- ja K- vitamiinit, sekä B-9 (folaatti), B-6, B-12 vitamiinit Magnesium, Fosfori, Sinkki, Kalsium, Kupari, Seleeni, Rauta.

Merja suosittelee vitamiinit ja mineraalit lisäosaa kaikille, koska näillä geeneillä on erityisen tärkeä merkitys lisäravinteiden tarpeeseen. Olemme havainneet, että suurella osalla on esim. seleeni- ja magnesiumgeeneissä useita epäedullisia geenivariaatioita.

Yliherkkyys / 55 €
Lisäosassa tarkastellaan geenivariaatioitasi, jotka tutkimusten mukaan altistavat mm. myrkkyjen, kemikaalien ja homeen vaikutuksille.

Keliakia / 55 €
Lisäosassa tutkitaan geenivariaatioita, joiden on tutkimusten mukaan todettu lisäävän keliakiaan sairastumisen riskiä.

Rasva- ja sokeriaineenvaihdunta / 55 €
Lisäosan avulla saat suosituksia juuri sinulle parhaiten sopivien rasvojen ja hiilihydraattien määrästä ja laadusta.

APOE, Alzheimerin taudin riski / 55 €
Tämä lisäosa antaa arvokasta tietoa rasva-aineenvaihduntaan liittyvistä geeneistäsi, joilla on olennaisin rooli alttiudessa Alzheimerin taudin syntyyn.

Ihoterveys / 55 €
Tämän lisäosan avulla saat omaan geeniperimääsi perustuvia ihoterveyttäsi tukevia hoito- ravinto- ja lisäravinnesuosituksia.

Immuniteetti / 55 €
Tällä lisäosalla saa tietoa siitä, miten voit tukea omaa immuunipuolus-tusjärjestelmääsi ja vahvistaa vastustuskykyäsi elämäntavoilla ja oikeanlaisella ravinnolla.

Silmäterveys / 55 €
Silmien terveystestissä tutkimme geenisi, joiden toiminta tutkitusti liitetään erinäisiin yleisimpiin silmäsairauksiin.

Sport / 88 €
Sport -lisäosa kertoo geneettisistä ominaisuuksiasi ja sinulle optimaalisesta ravinnosta. Voit hyödyntää tietoa mm. harjoitteluvasteesi tehostamisessa.

Histamiini / 88 €
Histamiinitestin avulla voit valita oikeanlaisen ruokavalion ja lisäravinteet mahdollisen histamiini-intoleranssin aiheuttamien oireiden lievittämiseksi. Histamiini on elintärkeä välittäjäaine aivoissa ja se säätele mm. tulehduksia, mahahapon eritystä ja hermoston toimintaa.

UUTUUS!
Pitkäikäisyys-Longevity / 88 €
Pitkäikäisyys-lisäosassa käydään läpi geenejä, jotka tutkimusten mukaan liittyvät pitkäikäisyyteen. Pitkäikäisyyteen liittyvät geenit ja elintavat ovat vahvasti yhteydessä toisiinsa ja liittyvät olennaisesti myös stressivasteeseen. Lääketieteen viimeaikainen kehitys ja lisääntynyt monipuolisten ravintoaineiden saatavuus ovat pidentäneet merkittävästi ihmisten keskimääräistä elinikää maailmanlaajuisesti.

UUTUUS!
Unigeenit / 88 €
DNA-terveystestiin liittyvät unigeenit antavat tärkeää tietoa siitä, mistä unettomuus voi yksilön kohdalla johtua. Uunigeeneissä tarkastellaan muun muassa unen laatuun, kestoon ja unirytmiin vaikuttavia geenejä. Lisäksi tarkastellaan tryptofaanin, melatoniinin, kofeiinin ja serotoniinin aineenvaihduntaan sekä levottomat jalat -oireyhtymään liittyviä geenejä.

PYYDÄ LISÄTIETOA geenitestistä ja lisäosista:
luontais (at) luontaisnetti.fi tai
soita 02-6413 442

 

Geenituntemuksen kautta kohti 
yksilöllistä terveydenhoitoa!

Geenitutkimus auttaa sinua tekemään valintoja, jotka sopivat parhaiten juuri sinun ainutlaatuiselle geeniperimällesi. Oikealla ravinnolla ja ravintolisillä voidaan ohittaa epäedullisia geenivariaatiota. Kun noudatat geeniperimääsi tukevia valintoja, on suuri mahdollisuus, että riskigeenit eivät koskaan aktivoidu.

Yleisesti voidaan sanoa, että riskitekijät aktivoituvat seuraavissa tapauksissa:

1) iän myötä
2) huonon ravitsemuksen myötä
3) stressaavissa ja kuormittavissa elämäntilanteissa
4) sairastumisen tai loukkaantumisen yhteydessä
5) kovassa rasituksessa

Näitä kutsutaan myös epigeneettisiksi tekijöiksi

Terveys ja hormonit geenitesti on laaja lähes 60 geeniä sisältävä kokonaisuus, joka on jaettu seuraaviin osa-alueisiin:

A. KEHON HYVINVOINTI: Osa-alueet, joihin raportissa keskitymme, ovat metylaatio, tulehdustekijät, detoksifikaatio (elimistön myrkynpoisto) ja hapetusstressi. Tietoa metylaatiosta:

B. AINEENVAIHDUNTA: Raportissa käydään läpi geenejä, jotka liittyvät rasva-aineenvaihduntaan, sokeriaineenvaihduntaan ja hormonitoimintaan.

C. TUKI- JA LIIKUNTAELIMET: Käsittää luuston, nivelet ja lihakset ja niiden tehtävänä on vastata elimistön tukemisesta, asennosta, suojaamisesta ulkoiselta kuormitukselta, liikkumisesta ja liikkuvuudesta.

D. RAVINTOTEKIJÄT: Tässä osiossa tarkastellaan kofeiinin ja laktoosin vaikutusta elimistöön, suolaherkkyyttä sekä vuorokausirytmin vaikutusta aineenvaihduntaan.

E. HORMONIAINEENVAIHDUNTA: Osiossa käydään läpi geenejä, jotka voivat vaikuttaa hyvinvointiasi heikentävästi hormonitasapainon järkkyessä ympäristötekijöiden, iän tai elämäntapojen vaikutuksesta. Terveyttäsi ja hyvinvointiasi ajatellen on todella tärkeää, että hormoni aineenvaihdunta toimii hyvin.

GEENITESTIIN LIITTYVÄT LISÄOSAT

Geenitestiä voidaan täsmentää lisäosilla. Lisäosat valitaan omien tai suvussa esiintyvien terveysongelmien mukaan. Tämä auttaa esimerkiksi ennaltaehkäisemään mahdollisia tulevia terveysongelmia, noudattamalla geeniperimää tukevia valintoja.

 

GEENIT - RAVINTO JA RAVINTOLISÄT -kurssi LUE TÄÄLTÄ

Vita Aktive® monivitamiini-hivenainevalmiste tukee elimistön metylaatiota ja normaalia immuunijärjestelmän toimintaa. LUE TÄÄLTÄ
LAHJAVINKKI
Terveyden ylläpitoa ja sairauksien ehkäisyä ajatellen kotimainen Nordic Genexin geenitesti on paras lahja itsellesi ja lähimmäisillesi. 
Lue lisää geenitutkimuksista