Geenitestitarjous

Nordic Genexin DNA Terveys ja hormonit geenitestin tilaajalle, joka sisältää noin 60 geeniä (hinta 339 €) yksi lisäosa veloituksetta sekä muut lisäosat puoleen hintaan vuoden 2022 loppuun asti.

Voit tehdä sylkitestin liikkeissämme tai jos olet kauempaa, niin toimitamme testipaketin postitse kotiisi, jossa on mukana palautuspakkaus.

 

Mikäli olet tehnyt Terveys ja hormonit geenitestin 2020 tai sen jälkeen, niin voit tilata siihen lisäosia puoleen hintaan geenitestisi kannessa olevalla testinumerolla ilman uutta sylkinäytettä.

Geenitestiin valittavat lisäosat:

Yliherkkyys 55,00 €
Keliakia 55,00 €
Rasva- ja sokeriaineenvaihdunta 55,00 €
APOE Alzheimerin taudin riski 55,00 €
Ihoterveys 55,00 €
Vastustuskyky 55,00 €
Silmäterveys 88,00 €
Sport 88,00 €
Farmakogenetiikka 88,00 € (tutkitaan lääkeaineisiin vaikuttavia geenejä)

UUSI LISÄOSA
Vitamiinit ja hivenaineet sisältää yli 30 geeniä 88 €
A-, C-, E-, D- ja K- vitamiinit, sekä B-9 (folaatti), B-6, B-12 vitamiinit Magnesium, Fosfori, Sinkki, Kalsium, Kupari, Seleeni, Rauta

Tarjous 55 € = 27,50 ja 88 € = 44 €

LISÄTIETOA geenitestistä ja lisäosista:
luontais (at) luontaisnetti.fi tai
soita Luontais-Prisma 02-6413 442

 

Geenituntemuksen kautta kohti 
yksilöllistä terveydenhoitoa!

Geenitutkimus auttaa sinua tekemään valintoja, jotka sopivat parhaiten juuri sinun ainutlaatuiselle geeniperimällesi. Oikealla ravinnolla ja ravintolisillä voidaan ohittaa epäedullisia geenivariaatiota. Kun noudatat geeniperimääsi tukevia valintoja, on suuri mahdollisuus, että riskigeenit eivät koskaan aktivoidu.

Yleisesti voidaan sanoa, että riskitekijät aktivoituvat seuraavissa tapauksissa:

1) iän myötä
2) huonon ravitsemuksen myötä
3) stressaavissa ja kuormittavissa elämäntilanteissa
4) sairastumisen tai loukkaantumisen yhteydessä
5) kovassa rasituksessa

Näitä kutsutaan myös epigeneettisiksi tekijöiksi

Terveys ja hormonit geenitesti on laaja lähes 60 geeniä sisältävä kokonaisuus, joka on jaettu seuraaviin osa-alueisiin:

A. KEHON HYVINVOINTI: Osa-alueet, joihin raportissa keskitymme, ovat metylaatio, tulehdustekijät, detoksifikaatio (elimistön myrkynpoisto) ja hapetusstressi. Tietoa metylaatiosta:

B. AINEENVAIHDUNTA: Raportissa käydään läpi geenejä, jotka liittyvät rasva-aineenvaihduntaan, sokeriaineenvaihduntaan ja hormonitoimintaan.

C. TUKI- JA LIIKUNTAELIMET: Käsittää luuston, nivelet ja lihakset ja niiden tehtävänä on vastata elimistön tukemisesta, asennosta, suojaamisesta ulkoiselta kuormitukselta, liikkumisesta ja liikkuvuudesta.

D. RAVINTOTEKIJÄT: Tässä osiossa tarkastellaan kofeiinin ja laktoosin vaikutusta elimistöön, suolaherkkyyttä sekä vuorokausirytmin vaikutusta aineenvaihduntaan.

E. HORMONIAINEENVAIHDUNTA: Osiossa käydään läpi geenejä, jotka voivat vaikuttaa hyvinvointiasi heikentävästi hormonitasapainon järkkyessä ympäristötekijöiden, iän tai elämäntapojen vaikutuksesta. Terveyttäsi ja hyvinvointiasi ajatellen on todella tärkeää, että hormoni aineenvaihdunta toimii hyvin.

GEENITESTIIN LIITTYVÄT LISÄOSAT

Geenitestiä voidaan täsmentää lisäosilla. Lisäosat valitaan omien tai suvussa esiintyvien terveysongelmien mukaan. Tämä auttaa esimerkiksi ennaltaehkäisemään mahdollisia tulevia terveysongelmia, noudattamalla geeniperimää tukevia valintoja.