Väsymys - Uupumus – Hermosto - Silmät
Iho Hiukset - Kynnet - Kollageeni
Immuunijärjestelmä Kilpirauhasen toiminta - Raskaus
 
Vita Aktive® monivitamiini-hivenainevalmiste tukee elimistön metylaatiota ja normaalia immuunijärjestelmän toimintaa.

Vita Aktive® on ainutlaatuinen ravintolisä, sillä se sisältää 8 luonnollista B-vitamiinia, E- ja C-vitamiineja sekä hyvin imeytyvää sinkkiä, seleeniä, kromia, jodia, molybdeeniä, piitä ja magnesiumia. Vita Aktivessa kaikki B-vitamiinit ovat luonnollisessa orgaanisessa aktiivimuodossa.

TIETOA METYLAATIOSTA
 
Vita Aktive® on koko perheen
monivitamiini-hivenainevalmiste!
 

Vita Aktive®:n yksi tärkeimpiä komponentteja on itävaltalainen Panmol® -complex, kvinoauute (Chenopodium quinoa). Panmol® on sertifioitu ja lääketehtaiden GMP laatua.

On tärkeää, että kaikki B-vitamiinit tulevat elimistöön oikeassa muodossa ja suhteessa, jolloin ei synny epätasapainotiloja. Vuosikymmenien tutkimustyö on auttanut kehittämään idätetyistä luomukvinoan siemenistä sertifioidun Panmol® raaka-aineen. Panmol® B -complex toimii paremmin kuin synteettiset vitamiinit, koska Panmol® raaka-aineessa vitamiinit ovat biologisesti aktiivisessa muodossa. Siinä on mukana vitamiinien hyväksikäytölle tärkeät koentsyymit, polyfenolit, fytosterolit ja flavonoidit. Panmol® B -complex vitamiinit ovat pitkävaikutteisempiä kuin synteettiset vitamiinit. Panmolin bioaktiivisuus on 400% synteettisiin B-vitamiineihin verrattuna.

Aktiivisilla B-vitamiineilla on laajemmat vaikutukset kuin synteettisillä muodoilla, koska elimistön ei tarvitse käyttää ravintoaineita ja energiaa vitamiinien aktivoitumiseen. Joidenkin vitamiinien aktivoitumiseen tarvitaan entsyymejä, joiden toiminta saattaa olla puutteellista, esimerkiksi foolihapon aktivointiin tarvitaan MTHFR-entsyymi (metyleenitetrahydrofolaattireduktaasi). Jos tämä aktivointi ei onnistu, synteettisestä foolihaposta ei muodostu aktiivista folaattia ja se jää verenkieroon muuttumattomana eikä metyloidu elimistön käyttöön. Ongelma voidaan ohittaa nauttimalla aktiivisessa muodossa olevaa folaattia.

VITA AKTIVEN KÄYTTÖALUEITA
B- ja C-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistävät hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. E- ja - C-vitamiinit edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. C-vitamiini edistää kollageenin normaalia muodostumista ihossa, verisuonissa ja – rustoissa yhdessä piin kanssa. Biotiini edistää hiusten ja ihon normaalia toimintaa. B2-vitamiini ja sinkki edistävät näön normaalia toimintaa. Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina. Folaatti edistää psykologisia toimintoja, homokysteiinin aineenvaihduntaa sekä raskauden aikaista kudosten kasvua. Jodi ja seleeni edistävät kilpirauhasen normaalia toimintaa.
 

Ainesosat: Paakkuuntumisenestoaineet E 460 (mikrokiteinen selluloosa) ja E 551 (piioksidi) Panmol® B-Complex kvinoauute (Chenopodium quinoa): Tiamiinipyrofosfaatti (B1), Flaviiniadeniinidinukleotidi ja flaviinimononukleotidi (B2), Nikotiiniamiiniadeniini-dinukleotidi eli NADH (B3), Pyridoksoli ja pyridoksamiini (B6), Folaatti (foolihappo), Metyylikobalamiini (B12), Biosytiini (biotiini), Koentsyymi A(B5), Natriumaskorbaatti, Piimaa, Magnesiumoksidi, Acerolakirsikkauute, Sinkkiglukonaatti, Pintakäsittelyaine E 470b, D-alfa-tokoferyylisukkinaatti, Natriummolybdaatti, Selenometioniini, Kaliumjodidi, Kromipikolinaatti.

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta / av jämförelsevärdet för dygnsdos