Henkilökunta

Luontaislääkintäkeskuksessa ja Luontais-Prismassa
sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta

 

Merja Lindström, työskennellyt luontaistuotealalla yli 35-vuotta, josta kasvisravintoloitsijana kuusi vuotta. Toiminut luontaistuotekouluttajana ja luennoitsijana ympäri Suomea jo yli 25-vuotta. Toimii opettajana homeopatianeuvoja koulutuksessa. Kirjoittanut viisi kirjaa, Itsehoito-oppaat, Homeopaattiset yhdistelmät ja Homeopatiaa ja Luonnonlääkintää Eläimille sekä Homeopaattinen Lääkintä. Kirjoja on myyty lähes 16.000 kappaletta.

Koulutus: Useita alaan liittyviä koulutuksia fytoterapiasta, luontaistuotteista sekä yrtti- ja kasvilääkinnästä. Kolmevuotinen diplomihomeopaatin koulutus, Suomen Homeopatian Akatemiassa.

Lääketieteen opinnot; Peruslääketiede, Anatomia, fysiologia ja tautioppi.

Merja Lindström
Diplomihomeopaatti
Luontaislääkintäkouluttaja
Geenitulkintakouluttaja

Miia Haikonen, työskennellyt luontaistuotealalla yli 30-vuotta. Toimii Luontais-Prisman tuotepäällikkönä, vastaten Luontais-Prisman ja Luontaislääkintäkeskuksen tavara-hankinnoista ja tilauksista.

Koulutus: Fytoterapia koulutus Vogel Instituutista ja muuta luontaistuotealaan liittyvää koulutusta. Fytonomi tutkinto Helsingin yliopistosta, sekä homeopatianeuvoja koulutus.

Miia Haikonen
Fytonomi
Homeopatianeuvoja

Sari Vähätupa on työskennellyt terveystuotemyyjänä 12- vuotta. Omien hyvien kokemustensa innoittamana hän alkoi opiskella luontaistuotealaa. 2012 Sari valmistui Luontaistuoteneuvojaksi ja 2013 Homeopatianeuvojaksi. Opinnot ravitsemustieteen osalta ovat menossa.

Sari Vähätupa
Luontais- ja homeopatianeuvoja