Henkilökunta

Luontaislääkintäkeskuksessa ja Luontais-Prismassa
sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta

 

Merja Lindström, työskennellyt luontaistuotealalla 35-vuotta, josta kasvisravintoloitsijana kuusi vuotta. Toiminut luontaistuotekouluttajana ja luennoitsijana ympäri Suomea lähes 25-vuotta. Toimii opettajana homeopatianeuvoja koulutuksessa. Kirjoittanut viisi kirjaa, Itsehoito-oppaat, Homeopaattiset yhdistelmät ja Homeopatiaa ja Luonnonlääkintää Eläimille sekä Homeopaattinen Lääkintä. Kirjoja on myyty lähes 16.000 kappaletta.

Koulutus: Useita alaan liittyviä koulutuksia fytoterapiasta, luontaistuotteista sekä yrtti- ja kasvilääkinnästä. Kolmevuotinen diplomihomeopaatin koulutus, Suomen Homeopatian Akatemiassa.

Lääketieteen opinnot; Peruslääketiede, Anatomia, fysiologia ja tautioppi.

Merja Lindström
Diplomihomeopaatti
Luontaislääkintäkouluttaja

Miia Haikonen, työskennellyt luontaistuotealalla 26-vuotta. Toimii Luontais-Prisman tuotepäällikkönä, vastaten Luontais-Prisman ja Luontaislääkintäkeskuksen tavara-hankinnoista ja tilauksista.

Koulutus: Fytoterapia koulutus Vogel Instituutista ja muuta luontaistuotealaan liittyvää koulutusta. Fytonomi tutkinto Helsingin yliopistosta, sekä homeopatianeuvoja koulutus.

Miia Haikonen
Fytonomi,
Homeopatianeuvoja

Sari Vähätupa on työskennellyt terveystuotemyyjänä 5- vuotta. Omien hyvien kokemustensa innoittamana hän alkoi opiskella luontaistuotealaa. 2012 Sari valmistui Luontaistuoteneuvojaksi ja 2013 Homeopatianeuvojaksi. Opinnot ravitsemustieteen osalta ovat menossa.

Sari Vähätupa
Luontais- ja homeopatianeuvoja

Harri Lindström, työskennellyt terveystuotemyyjänä 16- vuotta, ollut luontaistuotteiden käyttäjä 40-vuotta. Siirtyi luontaistuotealalle työskenneltyään 30-vuotta metallialalla.

Koulutus; Homeopatianeuvoja, sekä luontaistuotealaan liittyvää luento- ja seminaari-koulutusta.

Harri Lindström
Homeopatianeuvoja

Luontaisnetti

Luontaisnetti on tarkoitettu asiakkaillemme, mutta myös muille terveydestään kiinnostuneille henkilöille. Olemme keränneet sivuillemme paljon tietoa ravinnosta, terveystuotteista, homeopatiasta ym.. terveyteen liittyvistä asioista.
Voit tilata meiltä tuotteita myös puhelimella tai sähköpostilla.