Rokotukset
TIETOA SIKAINFLUENSSAROKOTTEEN VAAROISTA

Rokote sisältää adjuvanttia eli tehosteainetta nimeltä skvaleeni. Skvaleenia on luonnostaan mm. oliivi- ja hainmaksaöljyssä ja se on erittäin terveellinen aine suun kautta nautittuna. Sen sijaan, kun skvaleeni tulee elimistöön pistoksena rokotteessa, se aiheuttaa elimistössä autoimmuunireaktion. Elimistö puolustautuu skvaleenia vastaan ja pyrkii tuhoamaan rokotteen mukana tullutta skvaleenia, mutta myös elimistössä luonnostaan olevaa skvaleenia, jota on runsaasti hermostossa ja aivoissa. Tämän seurauksena, kuukausien kuluessa alkaa muodostua erilaisia neurologisia sairauksia. Mm. sotilailta, jotka sairastuivat Persialahden syndroomaan, ja jotka saivat skvaleenia sisältävää rokotetta, on tutkimuksissa löytynyt skvaleeni vasta-aineita, joita terveiltä henkilöiltä ei löydy.

Rokote sisältää myös tiomersaalia eli elohopeaa, jolla tiedetään olevan paljon erilaisia haittoja.

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/08/04/Squalene-The-Swine-Flu-Vaccines-Dirty-Little-Secret-Exposed.aspx

Antibodies to squalene in Gulf War syndrome.

Asa PB, Cao Y, Garry RF Department of Microbiology, Tulane Medical School, 1430 Tulane Avenue, New Orleans, Louisiana, 70112, USA.

Takaisin rokotukset sivulle