Rokotukset :: Sikainfluenssa
SIKAINFLUENSSAN (H1N1) LUONNONMUKAINEN HOITO

Tutkijat ovat löytäneet influenssan Akilleen kantapään. Apuun tulevat Antioksidantit!
Tutkijat ovat selvittäneet miten flunssa virukset aiheuttavat tuhoa keuhkoissa. Viruksen “M2 proteiini” hyökkää keuhkojen epiteelisoluihin. M2 proteiini siis vaurioittaa epiteelisolujen kykyä poistaa nestettä keuhkoista, jolloin keuhkot ovat alttiimpia keuhkokuumeelle ja muille keuhko-ongelmille. Mm. kasvien sisältämät antioksidantit estävät M2 proteiinia vaurioittamasta keuhkojen epiteelisoluja. :

http://www.sciencedaily.com/releases/2009/10/091029125538.htm

Antioksidantit ovat elimistön suojelijoita
Antioksidantteina toimivat ravintotekijät ja luontaislääkkeet ovat tärkeitä immuunijärjestelmän toiminnassa soluvaurioiden korjausprosesseissa, uudissolu-muodostuksessa sekä vammojen ja haavojen paranemisessa. Antioksidantit auttavat myös elimistöä taistelussa bakteereja ja viruksia vastaan. Antioksidantit ovat joko ravinnon erilaisia yhdisteitä, tavallisesti hivenaineita, vitamiineja mm. A-, D-, C- ja E- vitamiinit sekä sinkki, seleeni, mangaani, ubikinoni, beetakaroteeni, sekä niihin verrattavia aineita tai rohdoslääkkeitä, joilla on hapettavia tekijöitä ehkäisevä vaikutus. Monet luontaistuotteet ja rohdosvalmisteet ovat huomattavasti tehokkaampia antioksidantteja, kuin vitamiinit ja hivenaineet.

Immuunipuolustusta vahvistavia valmisteita ovat mm.
Luonnon vitamiinit, erityisesti A-, D- ja C- vitamiinit, sinkki sekä rautaa sisältävät yrttimehut esim. Ferronol ja Floradix.

AntiWir. Olivia. Echinaforce. Ternicol. Immolina. Esberitox. Kyolic.Gojimehu. Iocidin plus. Fensatin. Remasan. Havupuu uutejuoma. Biolatte Orginal maitohappobakteerit. Boulardii. E-Epa.

Homeopaattiset valmisteet kannattaa kysyä homeopatiaan erikoistuneesta liikkeestä.

TUTKIMUKSET VAHVISTAVAT ECHINAFORCE TEHOAA
Echinacea-valmisteet eroavat toisistaan hyvin paljon. Tutkimuksissa tehokkaimmaksi on havaittu tuoreesta Ecinceasta tehdyt tuoreuutteet, ne sisältävät kolme kertaa enemmän tärkeimpiä tehoaineita, alkyyliamideja, kuin kuivatuista kasveista valmistetut. Alkyyliamidit säätelevät puolustusjärjestelmälle tärkeää välittäjäainetta, TNF-alfaa, endokannabinoidi-reseptori CB2 avulla. Alkyyliamidien ansiosta taudinaiheuttajia torjuvat immuunisolut ovat jatkuvassa valmiustilassa. Näin ne kykenevät tasapainoisemmin ja pitkäaikaisemmin toimimaan viruksia ja muita taudinaiheuttajia vastaan. Jo muutaman minuutin kuluttua tippojen tai tablettien nauttimisesta veressä tavattiin merkittäviä määriä alkyyliamideja. Vielä 23 tuntia myöhemmin tulehdusta aiheuttavien aineiden tason todettiin laskeneen koehenkilöillä merkittävästi. Ei siis ihme, että ihmiset ovat käyttäneet A. Vogelin Echinaforcea jo puoli vuosisataa.

Takaisin rokotukset sivulle