Rokotukset
ROKOTETUTKIMUS HOMEOPATIALLA OLI MENESTYS

Kuubassa on tehty menestyksekäs rokotetutkimus homeopaattisella valmisteella bakteerin aiheuttamaa leptospiroosis tartuntaa vastaan. Tämä on laajin homeopaattisella valmisteella tehty tutkimus maailmassa.

Jos joku muu lääke olisi toiminut yhtä tehokkaasti, kuin homeopaattinen valmiste, olisi se uutisoitu maailmanlaajuisena sensaationa mediassa.

Vasemmistoliiton pj. Paavo Arhinmäki on vaatinut Suomeen omaa rokotetuotantoa. Suosittelen hänelle lämpimästi opintomatkaa Kuubaan, selvittämään voitaisiinko myös Suomessa aloittaa edullisten ja ennen muuta vaarattomien homeopaattisten rokotteiden tuotanto.

Kuuba kärsii vuosittain hyökyaaltojen aiheuttamien tulvien seurauksena leptospiroosi-epidemioista, jota mm. rotat levittävät. Leptospiroosi on bakteerin aiheuttama sairaus, joka tarttuu ihmisiin ja eläimiin. Sen oireita ovat muun muassa erittäin korkea kuume, voimakas päänsärky, vilunväristykset, lihaskivut, ihon ja limakalvojen keltaisuus, pahoinvointi, ripuli ja ihottumaa. Jos tautia ei hoideta, se johtaa usein kuolemaan munuaisvaurion, aivokalvontulehduksen, hengitystievaivojen tai maksavaurion takia.

Perinteinen rokote ei tuonut apua
Kuuba ei ole pystynyt perinteisen lääketieteen rokotteilla vähentämään leptospiroosin leviämistä ja taudin aiheuttamaa kuolleisuutta, minkä johdosta maan ylin terveysviranomainen, lääkäri Conception Campa Huergo otti yhteyttä homeopaattisten lääkeaineiden valmistajaan Tony Pinkukseen Englantiin vuonna 2007. Lääkäri Huergo pyysi tekemään homeopaattisen valmisteen leptospiroosin taltuttamiseen. Niitä valmistettiin 5 miljoonaa annosta ja jaettiin 2,5 miljoonalle kuubalaiselle.

Hinnaksi tuli vain noin alle 150 000 euroa. Aikaisemmat, tavallisen lääketieteen rokotteet olivat maksaneet 2 237 400 euroa. Annostelu aloitettiin elokuussa 2007, ja jo muutamassa viikossa tartunnat loppuivat lähes kokonaan. Elokuun jälkeen todettiin vain noin 10 tartuntaa eikä yhtään kuolemaa. Vuonna 2008 ei myöskään todettu ainoatakaan leptsospiroosin aiheuttamaa kuolemaa ja vain noin 10 tartuntaa tuli kuukaudessa.
Viralliset tutkimustulokset Kuuban tilanteesta julkaistaan myöhemmin, mutta jo nyt saatavissa olevista tiedoista selviää, kuinka uskomattoman tehokas homeopatian käyttö on ollut leptospiroosi epidemian ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Hoitona käytettiin siis homeopaattista ainetta, joka oli valmistettu neljän eri leptospiroosis-bakteerin kannasta.

Marjo Sukeva

Tony Pinkus
On englantilainen homeopaattisten lääkkeiden farmaseutti. Hänellä on 25 vuoden laaja-alainen kokemus homeopatiasta. Hän valmistui alun perin farmaseutiksi, mutta muutaman vuoden työskentelyn jälkeen hän alkoi turhautua, kun ihmiset eivät saaneet apua lääkkeistä. Tämän johdosta hän alkoi opiskella homeopatiaa. Tony aloitti 1980-luvulla John Ainsworthin oppipoikana ja yrityksen omistajan John Ainsworthin siirtyessä eläkkeelle vuonna 1989, Tony osti yrityksen. Opittuaan homeopaattista farmasiaa, Tony lähti opettamaan homeopatian asiantuntijoita; lääkäreitä, eläinlääkäreitä ja hammaslääkäreitä. Tony on opettanut homeopaattista farmasiaa The Faculty of Homoepathy - sekä The Collage of Homoepathic Education - oppilaitoksissa Englannissa. Hän on erittäin arvostettu luennoitsija ja hän käy luennoimassa laajasti ympäri maailmaa.

Tony Pinkus toimii nykyäänkin Ainsworths homeopaattisessa apteekissa johtajana ja vastaa homeopaattisten lääkkeiden valmistuksesta ja homeopaattisten lääkeainepakkausten suunnittelusta. Hän kirjoittaa myös homeopaattisia itsehoitokirjoja ja tekee tutkimusta eläintenhoidosta homeopaattisilla lääkeaineilla.

Takaisin rokotukset sivulle