Rokotukset
LANCETIN TUTKIMUS: FLUNSSAROKOTTEET EIVÄT TOIMI

Tutkimustieto kerättiin yli neljältä vuosikymmeneltä ja tuloksena oli, että flunssarokotteiden teho, estämään flunssaa tai suojaamaan iäkkäitä, on erittäin heikko. Toisessa tutkimuksessa flunssavirukset aiheuttivat nopeasti voimakkaan resistenssin markkinoiden ainutta viruslääkettä vastaan, joten lääkkeestä ei ole mitään hyötyä.
http://www.theledger.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050922/ZNYT03/509220433

Mitokondrion toimintahäiriöt, rokotukset ja autismi
Hannah Polingin tapauksessa USA:n viranomaiset totesivat, että hänellä autismi johtui mitokondrion (solujen energiantuottajia) toimintahäiriöstä, jonka rokotteet laukaisivat. Tällaista häiriötilaa on pidetty erittäin harvinaisena, mutta nyt tutkijat varoittelevat häiriön olevan huomattavasti yleisempää ja pahimmassa tapauksessa jopa yksi lapsi 50:stä voisi sairastua rokotteista autismiin.

LÄHDE: http://www.huffingtonpost.com/david-kirby/the-next-big-autism-bomb_b_93627.html

Näyttelijä Jim Carreyn
lapsen autismi hoidettiin ravitsemushoidolla

Näyttelijä Jim Carrey ja hänen vaimonsa näyttelijätär Jenny McCarthy ovat autismia sairastavan Evan pojan vanhemmat. Jenny McCarthy on kirjoittanut kirjan, jossa hän kertoo, miten heidän poikansa selvisi autismista. Tärkeimpinä toipumiseen vaikuttavina tekijöinä hän pitää gluteiinitonta ja kaseiinitonta ruokavaliota, vitamiinivalmisteita, elimistön puhdistusta metallimyrkyistä sekä suoliston hiivan liikakasvun poistoa. Kun Evanin neurologiset toiminnot alkoivat palautua, hän sai vielä puheterapiaa ja muuta terapiaa, jolloin hän oppi nopeasti kaikkia niitä toimintoja, joihin ei pystynyt autismiin vaipuneena. Saatuaan vuoden näitä hoitoja, Evanin terveydentila arvioitiin uudelleen ja jo viidenminuutin kuluttua testien alkamisesta, tutkijat ihmettelivät: ”Mitä on tapahtunut? Emme ole koskaan nähneet vastaavanlaista paranemista.” Evan on nyt 5-vuotias ja lääkäreiden mielestä kyse on ollut vain virhediagnoosista. Jim Carrey ja hänen vaimonsa ovat kuitenkin vakuuttuneita, että autismi johtuu ympäristötekijöistä ja suuri syy on mm. rokotteet. He ovat huolissaan rokotteiden aiheuttamista haitoista ja osallistuvat yhdistystoimintaan, jolla pyritään rajoittamaan rokotteissa olevien haitallisten aineiden käyttöä sekä vähentämään rokotteiden määrää. Vielä 1980-luvulla lapset saivat vain 10 rokotetta, nyt lapsille annetaan 36 rokotetta 2 vuoden ikään mennessä.

LÄHDE: http://edition.cnn.com/2008/US/04/02/mccarthy.autsimtreatment/index.html

CONDYLOMA ROKOTTEELLA MAKSETAAN VIOXX SKANDAALI

Lääketehdas Merck on markkinoinut voimakkaasti uutta rokotetta nimeltä Gardasil, joka on suunnattu 9 - 26-vuotiaille naisille papilloomavirusta vastaan (condyloma). Lääketehdas on yrittänyt saada rokotetta pakolliseksi 11 – 12-vuotiaille koulutyötöille ja kolmen rokotekerran hinnaksi tulisi 360 dollaria. Rokotuksen on mainostettu suojaavan naisia kohdunkaulansyövältä, mutta viranomaistenkin mielestä paras tapa suojautua seksitauteja vastaan on kondomin käyttö. Gardasilin mainoskampanja on herättänyt paljon vastustusta nuorten tyttöjen vanhemmissa, monet ovat sitä mieltä, että heidän tyttäriään käytetään uuden rokotteen koekaniineina. Monet muut tahot ovat myös sitä mieltä, että kärsittyään suunnattomat tappiot Vioxx-oikeudenkäynneissä, Merck yrittää korjata talouttaan suurilla rokotetuloilla.

Lähde:
http://v.mercola.com/blogs/public_blog/The-HPV-Vaccine----
Merck-s-Corporate-Profiteering-Endangers-Your-Child-s-Health-5932.aspx

SAASTUNEET FLUNSSAROKOTTEET
AIHEUTTAVAT PANIIKKIA AMERIKASSA

Liverpoolissa, Iso-Britanniassa valmistetut 48 miljoonaa flunssarokotetta on saastunut vaarallisella serratia bakteerilla. Kauppanimellä Chiron Fluvirin-rokote jouduttiin poistamaan markkinoilta saastumisen selvittyä ja samalla tehdas joutui sulkemaan ovensa.

Nämä rokotteet olivat menossa Amerikkaan, jossa flunssarokotteita suositellaan aivan kaikille. Nyt kun rokotteista on pulaa, niitä jaetaan vain "kipeimmin tarvitseville", on tämä johtanut täydelliseen kaaokseen. Rokotepulan seurauksena:

- Useat osavaltiot ovat uhanneet lääkäreitä ja hoitajia sakoilla tai vankila tuomioilla,
jos he antavat rokotteita terveille ihmisille.

- Coloradon Aurorassa varastettiin 600 annosta flunssarokotetta lastenklinikalta.

- Kansasissa 10 rokoteannoksen hinta on noussut 80 dollarista 600 dollariin.

- Kaliforniassa 79-vuotias nainen kuoli, jonotettuaan rokotetta
VIISI TUNTIA auringonpaisteessa seisten ja kun hän lähti hakeutumaan varjoon,
hän kaatui, löi päänsä kivetykseen ja kuoli myöhemmin saamiinsa vammoihin.

- Eräässä kaupungissa järjestetään arpajaiset, jossa selviää rokotteen saaja

Kaikki tämä vouhotus on täysin turhaa, sillä kymmenien vuosien kokemuksella Tohtori Mercola toteaa, että terveet ihmiset eivät tarvitse rokotteita, itse asiassa oikeastaan kukaan ei tarvitse rokotteita. On paljon helpompia ja tuvallisempia tapoja suojautua taudeilta, kuten syömällä oikein, liikkumalla ja nauttimalla C-vitamiinia sekä pesemällä kädet säännöllisesti.

Virallisten tietojen mukaan Amerikassa kuoli 2003 - 2004 flunssakauden aikana 135 lasta, joista 59 oli rokotettuja. Tämä todistaa sen, että rokotteet eivät edes tehoa flunssaan. Rokotteissa on käytetty mm. elohopeaa (tiomersaalia 25 mikrogrammaa / annos), alumiinia ja formaldehydiä, jotka kaikki ovat erittäin myrkyllisiä aineita. Amerikassa lapset saavat päiväkoti-ikään mennessä 33 annosta kymmentä eri rokotetta, mm. Hepatiitti B-rokotetta, jonka sivuvaikutuksiin on kuollut 1400 ihmistä ympäri Amerikkaa. Nyt ihmetellään kun 20% lapsista kärsii erilaisista aivojen kehityshäiriöistä, ja yksi lapsi 312 syntyvästä kärsii autismista. Näiden lasten isovanhemmat ovat saaneet lapsena ainoastaan yhden rokotteen, isorokkoa vastaan, ja nyt lapset saavat siis 33 rokotetta ja siihen vielä vuosittaiset flunssarokotteet päälle. Kukaan ei tiedä, mitä tapahtuu 10 tai 20 vuoden kuluttua lapsille, jotka ovat joka vuosi saaneet flunssarokotteen. Mitään tutkimuksia ei ole tehty pitkäaikaisista haittavaikutuksista.

Lisää aiheesta: http://www.mercola.com/2004/oct/23/flu_crimes.htm

Takaisin rokotukset sivulle