Rokotukset
HOMEOPATIA JA PAN-EPIDEMIAT

Homeopaattinen hoito
Homeopatia on ihanteellinen hoitomuoto erityisesti akuuttisairauksissa, koska homeopatian teho perustuu elimistön oman vastustuskyvyn parantamiseen ja juuri oma immuniteetti on tärkein ase taistelussa sairauksia vastaan. Homeopaattisella hoidolla keho herätetään nopeasti taistelemaan taudinaiheuttajia vastaan. Homeopatialla voidaan myös ennaltaehkäistä tarttuvia tauteja jo etukäteen. Omassa perheessämme ei ole sairastettu ripulitauteja, flunssaa tai influenssaa vuosiin, koska käytämme aina epidemia-aikoina ennaltaehkäisevästi homeopaattisia valmisteita. Tässä tuore tutkimus, joka osoittaa homeopatian tehon epidemioiden yhteydessä.

Homeopatia ja pan-epidemiat
Uusinta tutkimustietoa homeopatiasta pan-epidemioiden taltuttamisessa:

Kuuba kärsii vuosittain hyökyaaltojen aiheuttamien tulvien seurauksena leptospiroosi-epidemioista, jota mm. rotat levittävät.

Leptospiroosi on bakteerin aiheuttama sairaus, joka tarttuu ihmisiin ja eläimiin. Sen oireita ovat muun muassa erittäin korkea kuume, voimakas päänsärky, vilunväristykset, lihaskivut, ihon ja limakalvojen keltaisuus, pahoinvointi, ripuli ja ihottumaa. Jos tautia ei hoideta, se johtaa usein kuolemaan munuaisvaurion, aivokalvontulehduksen, hengitystievaivojen tai maksavaurion takia.

Kuuba ei ole pystynyt perinteisen lääketieteen rokotteilla vähentämään leptospiroosin leviämistä ja taudin aiheuttamaa kuolleisuutta, minkä johdosta maan ylin terveysviranomainen, lääkäri Conception Campa Huergo otti yhteyttä homeopaattisten lääkeaineiden valmistajaan Pinkukseen Englantiin vuonna 2007. Lääkäri Huergo pyysi tekemään homeopaattisen valmisteen leptospiroosin taltuttamiseen. Niitä valmistettiin 5 miljoonaa annosta ja jaettiin 2,5 miljoonalle kuubalaiselle. Hinnaksi tuli vain noin alle 150 000 euroa. Aikaisemmat, tavallisen lääketieteen rokotteet olivat maksaneet 2 237 400 euroa. Annostelu aloitettiin elokuussa 2007, ja jo muutamassa viikossa tartunnat loppuivat lähes kokonaan. Elokuun jälkeen todettiin vain noin 10 tartuntaa eikä yhtään kuolemaa. Vuonna 2008 ei myöskään todettu ainoatakaan leptsospiroosin aiheuttamaa kuolemaa ja vain noin 10 tartuntaa tuli kuukaudessa.

Viralliset tutkimustulokset Kuuban tilanteesta julkaistaan myöhemmin, mutta jo nyt saatavissa olevista tiedoista selviää, kuinka uskomattoman tehokas homeopatian käyttö on ollut leptospiroosi epidemian ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Hoitona käytettiin siis homeopaattista ainetta, joka oli valmistettu neljän eri leptospiroosis-bakteerin kannasta.

( lähde: http://homeopathyresource.wordpress.com/

ja linkki, josta kyseisentutkimuksen löytää: http://homeopathyresource.wordpress.com/2009/01/01/successful-use-of-homeopathy-in-over-5-million-people-reported-from-cuba/)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tony Pinkus luennoinut myös Suomessa.

Tony Pinkus oli luennoimassa Suomessa tammi-helmikuun vaihteessa 2009 homeopatiasta Pohjoismainen homeopaattiyhdistys ry:n kutsumana.

Tony Pinkus on englantilainen homeopaattisten lääkkeiden farmaseutti. Hänellä on 25 vuoden laaja-alainen kokemus homeopatiasta. Hän valmistui alun perin farmaseutiksi, mutta muutaman vuoden työskentelyn jälkeen hän alkoi turhautua, kun ihmiset eivät saaneet apua lääkkeistä. Tämän johdosta hän alkoi opiskella homeopatiaa. Tony aloitti 1980-luvulla John Ainsworthin oppipoikana ja yrityksen omistajan John
Ainsworthin siirtyessä eläkkeelle vuonna 1989, Tony osti yrityksen. Opittuaan homeopaattista farmasiaa, Tony lähti opettamaan homeopatian asiantuntijoita;

lääkäreitä, eläinlääkäreitä ja hammaslääkäreitä. Tony on opettanut homeopaattista farmasiaa The Faculty of Homoepathy - sekä The Collage of Homoepathic Education - oppilaitoksissa Englannissa. Hän on erittäin arvostettu luennoitsija ja hän käy luennoimassa laajasti ympäri maailmaa.

Tony Pinkus toimii nykyäänkin Ainsworths homeopaattisessa apteekissa johtajana ja vastaa homeopaattisten lääkkeiden valmistuksesta ja homeopaattisten lääkeainepakkausten suunnittelusta. Hän kirjoittaa myös homeopaattisia itsehoitokirjoja, tekee tutkimusta eläintenhoidosta homeopaattisilla lääkeaineilla sekä valmistaa Bach kukkaterapia-lääkkeitä. Ainsworths valmistaa yli 4000 erilaista yksittäistä homeopaattista lääkeainetta sekä erilaisia homeopaattisia lääkeainepakkauksia. Ainsworths liike sijaitsee Lontoon keskustassa ja heidän tuotteitaan tilataan ympäri maailmaa.

Ollessaan luennoimassa Suomessa, hän ihastui maahamme ja kulttuuriimme ja hän onkin tulossa uudelleen luennoimaan Suomeen. Tarkempi ajankohta selviää myöhemmin.

Takaisin rokotukset sivulle