Luontaistuotteet
ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Annelin ihottuma parani
Anneli 58v. oli kärsinyt pahasta jalkaihottumasta 4 vuotta. Itse hän yhdisti ihottuman kesään 4- vuotta sitten, jolloin oli kävellyt merenrannalla paljain jaloin ja ranta oli ollut täynnä kalalokkien ulostetta. Tuon kävelyretken jälkeen jalkaan tuli ihottumakohta, joka levisi pian koko jalkaan ja myöhemmin myös toiseen jalkaan. Anneli kokeili jalkaansa kaikki mahdolliset sisäiset ja ulkoiset hoidot, jotka kyllä hieman helpottivat, mutta eivät tuoneet ratkaisevaa apua. ”Kunnes marraskuussa 2008 Merja suositteli minulle uutta TerniCOL-voidetta. Tunsin heti, että voide oli erilainen kuin muut kokeilemani. Ihottuma alkoikin parantua nopeaa vauhtia ja kolmessa kuukaudessa jalat olivat kunnossa.”

Eskon kolesterolit pysyvät kurissa punariisillä
Esko 56v. oli syönyt vuosia kolesterolilääkkeitä, koska hänellä oli sukurasitteena erittäin korkea kolesteroli. Yleiskunto oli lääkityksen myötä laskenut hitaasti, mutta varmasti. Esko kärsi vatsavaivoista, väsymyksestä ja nivel- ja lihassärystä. Särkylääkkeitä kului runsaasti, jotka pahensivat entisestään vatsaoireita, joten Nexiumia piti käyttää säännöllisesti.

Esko oli lukenut, että luontaistuotteena myytävä punariisitabletti tehoaa korkeisiin kolesteroliarvoihin. Niinpä Esko päätti vaihtaa Lipitorin RedRiz Q10 valmisteeseen. Vatsavaivat, lihas- ja nivelkivut katosivat jo viikossa ja energisyyskin palasi muutamassa viikossa. Esko kävi kontrollimittauksissa muutaman kuukauden kuluttua ja arvoissa oli tapahtunut positiivisia muutoksia. Trigly arvo oli laskenut 2.3:sta 1.5:n ja hyvä HDL kolesteroli oli noussut 0.9:tä peräti 1.8:aan. Kokonaiskolesterolissa ei suuria muutoksia tapahtunut, sillä se pysyi viiden tietämissä. Lipitorin lopettamisesta oli myös se etu, että Erkki pääsi eroon Nexiumista ja särkylääkkeistä. Lääkärilleen Esko ei kertonut mitään, koska tiesi jo etukäteen hänen asenteensa luontaistuotteisiin.

Verenkierto-ongelmat katosivat
Terttu 71v. oli kärsinyt kylmistä jaloista ikänsä. Sukat oli aina yöllä jalassa ja talvella oli vaikeuksia löytää riittävän lämpimiä jalkineita. Ehdotin Tertulle kalaöljyvalmistetta, Terttu sanoi käyttävänsä säännöllisesti kalaöljyä, joka tulee hänelle postissa kotiin. Pyysin Terttua kuitenkin testaamaan Bio-Marin plus kalaöljyvalmistetta, koska moni ihminen on havainnut sen auttavan parhaiten verenkiertoon. Terttu osti pienen paketin Bio-Marin plussaa ja jo viikon kuluttua hän tuli kertomaan kuinka verenkierto oli parantunut ja nukkuu nyt yöt ilman sukkia.

PMS- oireet katosivat
Piia 38v. oli kyllästynyt jatkuvaan pahantuulisuuteen ja turvonneeseen oloon. Piia kertoi kuukaudessa olevan vain viikko hyvää aikaa ja loput enemmän tai vähemmän huonoa. Perheen isäntä ja lapset olivat havainneet saman. Piia tulikin hakemaan apua, että perhesopu säilyisi. Piia aloitti Menolistica valmisteen käytön 2 kpl päivässä. Valmisteen teho yllätti Piian, sillä jo muutamassa päivässä turvotus katosi ja olo alkoi virkistyä. Piia käyttää Menolisticaa säännöllisesti 3-viikkoa ja pitää viikon tauon. Perhe sopu on palannut ja seksielämäkin maistuu nyt paremmalta.

Virtsankarkailuun apua
Marja 49v. oli kärsinyt jo vuosia lievästä virtsankarkailusta, mutta nyt vaihdevuosien kynnyksellä vaiva oli pahentunut. Marja tuli kysymään löytyisikö vaivaan luontaistuotteista helpotusta, kun ”vaipat alkoivat kyllästyttää”. Ehdotin Marjalle Uretin+45 valmistetta, joka on tuonut monille naisille apua. Uretin+45 sisältää mm. EFLA 940 kurpitsansiemenuutetta, joka estää aromataasi entsyymin vaikutusta, jottei mieshormoni muutu naishormoniksi. Virtsaputken ympärillä olevat lihakset surkastuvat, jos naisen testosteronitasot laskevat liian alas. Muutamassa viikossa vaiva alkoi helpottaa ja Marja pääsi eroon ”vaipoistaan.”

Jessen Akne parani
Jesse 16v. kärsi tyypillisestä murrosiän aknesta. Iho oli rasvannen ja tulehtuneita finnejä pitkin kasvoja. Jesse aloitti Bactosan valmisteen käytön ja muutamassa viikossa kaikki näpyt olivat poissa. Nyt Jesse ottaa Bactosan kuurin silloin tällöin ja iho pysyy kunnossa.

Takaisin luontaistuotteet sivulle