Terveydenhoito :: lapset
RIKU PÄÄSI EROON KORVATULEHDUKSISTA

Riku on toimelias nuorimies, jonka elämää korvatulehdukset eivät enää kiusaa myös iho-ongelmat ovat pysyneet kurissa rasvahap-povalmisteilla ja sinkillä. Rikun tarina on tyypillinen kertomus siitä, kuinka luontaislääkintä voi tulla avuksi, kun tavanomaiset hoidot eivät tehoa.

Riku 5 v. oli kärsinyt toistuvista korvatulehduksista vauvaiästä lähtien, niinpä talvella 2003 korvalääkäri määräsi Rikulle korviin putkituksen. Riku ja Rikun äiti poikkesivat Luontaisprismaan lääkärissä käynnin jälkeen. Rikulla oli kova yskä ja korvatulehdus päällä. Ehdotin Rikun äidille homeopaattista hoitoa, johon äiti totesi, että kahden viikon kuluttua korvaongelmat ovat ohi, kun korviin laitetaan putket. Kerroin kuitenkin äidille, että korvien putkituksen voisi ehkä välttää homeopaattisella hoidolla ja kaksi viikkoa riittäisi korvien kuntoon saattamiseen.

Homeopatia avuksi
Rikulle aloitettiin homeopaattinen hoito, joka alkoikin heti tehota, jo seuraavana päivänä yskä oli poissa ja korvat hyvää vauhtia tervehtymässä. Riku tuntui täysin terveeltä, kun putkitus aika lähestyi, joten Rikulle varattiin korvalääkäriltä aika päivää ennen putkitusta. Lääkäri tutki Rikun korvat ja totesi, ettei terveitä korvia tarvitse alkaa putkittamaan. Tästä tapahtumasta on kulunut jo kaksi ja puoli vuotta, sinä aikana Rikulla on ollut yksi korvatulehdus, joka sekin parani homeopaattisilla valmisteilla ilman antibiootteja.

Rikun iho-ongelmatkin parani
Rikulla oli vauvaiästä asti atooppinen iho ja muutaman vuoden ikäisenä alkoi sormista ja varpaista lähteä nahka irti. Suosittelin Rikun iho-ongelmiin Helokki- ja kalanmaksaöljyä sekä sinkkiä ja Multimix junior valmistetta, näillä aineilla Rikun iho on pysynyt hyvässä kunnossa. Samat valmisteet ovat myös vahvistaneet Rikun vastustuskykyä siinä määrin, että korvatulehdukset ja muut pahemmat infektiot ovat pysyneet poissa.

”Nykyisin meidän perheessä kokeillaan aina ensin luontaislääkintää ja vasta sitten muita hoitoja, elleivät nämä hoidot tehoa, ja toistaiseksi olemme pärjänneet hienosti”, toteaa Rikun äiti Jutta.

Takaisin terveydenhoito :: lapset sivulle