KIRJATILAUKSET
Tai numeroista 02-6413 444 tai 02-6413 442
 
HOMEOPAATTINEN LÄÄKINTÄ
4. Laajennettu painos on ilmestynyt!
Homeopaattinen lääkintä postiennakolla 32 €.
Hintaan sisältyy lähetyskulut.


Kirjan hinta on
26 € mikäli maksat kirjan suoraan tilillemme. Laitamme tilitiedot sähköpostilla.
 

Uutuutena kirjassa on kilpirauhasongelmien ja lisämunuaisten uupumuksen homeo-paattinen hoito sekä näiden elinten tukeminen ravintolisillä.

Kirjassa on paljon uusia lääkeainekuvia mm. homeopaattisia nosodeja, jotka soveltuvat erityisesti kilpirauhasen ja lisämunuaisten tukemiseen. Thyroidinum, valmistetaan eläimen kilpirauhasesta. Triiodtyhyronin T3, valmistetaan T3 lääkkeestä ja Cortisonium valmistetaan niin ikään kortisoni lääkkeestä. Kirjasta löytyvät lisäksi lääkeainekuvat mm. Adrenalinum, ACTH ja Histaminum.

Jos suomesta ei ole saatavissa juuri sitä homeopaattista valmistetta jota tarvitset, niin netin kautta on ulkomailta helppo ja täysin laillista tilata homeopaattisia valmisteita. Tilauksissa suosittelen käyttämään EU alueen nettiapteekkeja.

Kirjassa on laaja sairausluettelo josta löytyy yli 170 otsikkoa.

Kirjasta löytyvät mm. nämä otsikot:
Kilpirauhasen liikatoiminta. Kilpirauhasen tulehdus. Kilpirauhasen vajaatoiminta. Lisämunuaisten uupumus. Stressi. Unettomuus. Väsymysoireyhtymä. Homeallergia. Ahdistus ja pelko. Borrelioosi. Mononucleosi. Migreeni. Sappivaivat. Luupiikki. Iskias jne..


Kirjassa on mukana myös muutamia hauskoja kuvia kuvaamaan lääkeaineen käyttöalueita.

CHAMOMILLA
Chamomilla tunnetaan tärkeänä lasten aineena, kun kysymyksessä on jokin ärtyisyyttä tai levottomuutta aiheuttava ongelma. Hampaiden puhkeaminen, ruoansulatusongelma, korvavaivat ym.. Chamomilla lapsi voi olla niin ärtyisä, että potkaisee, lyö tai heittää tavaroilla vanhempiaan, muita lapsia tai lääkäriä, joka häntä tutkii. Lapsi on niin oikullinen, että on mahdotonta olla hänelle mieliksi.


CARBO VEGETABILIS
Tärkeä aine homeopatiassa vatsa- ja suolistovaivoihin. Maidosta johtuviin ongelmiin mm. ilmavaivat ja laktoosi-intoleranssi. Vatsavaivoja tärkkelyspitoisesta ruoasta. Vatsan turvotusta, röyhtäilyä ja pahan hajuisia ilmavaivoja. Liikahappoisuutta, närästystä ja käymistä vatsassa.Parantava uni
Homeopaattiseen hoitoon voi liittyä myös niin kutsuttu parantava uni, jolloin homeopaattisen valmisteen ottamista seuraa syvä ja rauhallinen uni. Tämä reaktio on usein nähtävissä lapsilla, jotka "nukkuvat" itsensä terveeksi. Sen vuoksi pitkäaikaisissa ja kroonisissa vaivoissa homeopaattiset valmisteet kannattaa ottaa aina illalla ennen nukkumaan menoa, jotta parantumiselle luodaan mahdollisimman hyvät edellytykset.Kirjasta löytyy homeopaattinen kotiapteekki
Homeopaattinen hoito on tehokkaimmillaan, kun päästään hoitamaan akuuttia tai alkavaa vaivaa. Siksi on tärkeää, että kotiapteekissa ovat tärkeimmät homeopaattiset ensiapuaineet.Kirjasta löytyy myös homeopaattinen matka-apteekki
Ulkomaan matkoilla homeopaattiset valmisteet ovat verraton apu välttää erilaiset matkailijaa vaanivat ongelmat, kuten turistiripuli, aikaeroväsymys, auringosta aiheutuneet ongelmat jne..

HOMEOPAATTINEN HOITO

On tehokkaimmillaan, kun päästään hoitamaan akuuttia,
alkavaa vaivaa. Hoidon vaikutukset voivat näkyä jo muutamissa minuuteissa.
Vakavissakin tilanteissa nopeasti aloitettu homeopaattinen hoito
voi pelastaa jopa potilaan hengen.

Epidemioiden yhteydessä homeopatia
on varteenotettava vaihtoehto torjua sairastuminen.


Homeopatia on ihanteellinen hoitomuoto koko perheelle akuuttivaivojen hoitoon ja sairauksien ennaltaehkäisyyn. Homeopaattinen Lääkintä kirja sisältää käytetyimmät yksittäis- ja yhdistelmävalmisteet itsehoitoon. Kirjassa on selkeät ohjeet homeopaattisesta hoidosta ja annostelusta.

Oikein valittu homeopaattinen aine tuo nopeasti avun, vaikutukset voivat näkyä jopa muutamissa minuuteissa, tällaisia vaivoja ovat mm. pääkipu, virtsatieinfektiot, korvatulehdukset, hermokivut, vatsataudit ja monet muut vaivat. Usein homeopaattiset valmisteet estävät sairauden puhkeamisen tai sairauden oireet jäävät vähäisiksi.

Jos taas kysymyksessä ovat pitempiaikaiset ongelmat, voivat hoidon vaikutukset näkyä vasta muutamien päivien tai viikkojen kuluessa hoidon aloittamisesta.

Markkinoilta löytyy sekä yksittäis-, että yhdistelmävalmisteita. Yhdistelmävalmisteissa on useampia samantyyppisesti vaikuttavia aineita mukana, joten ne ovat hyvä vaihtoehto itselääkintään akuuttivaivojen yhteydessä.

Kirjan alkuosaan olen laatinut homeopaattisten yksittäisaineiden lääkeainekuvia, joissa on kunkin lääkeaineen tärkeimmät käyttöalueet. Homeopaattiset yhdistelmävalmisteet löytyvät kirjan jälkimmäisestä osasta. On mahdollista käyttää myös yhdistelmissä olevia lääkeainekuvia yksittäisaineiden valinnassa.

Homeopaattinen Lääkintä Homeopatiaa ja
Luonnonlääkintää Eläimille
Yhteishintaan 45€

Kirjojen hinta on 38 € mikäli maksat kirjan suoraan tilillemme. Laitamme tilitiedot sähköpostilla.