Arkisto :: 2018
Uutta apua stressinhallintaan
 

Stressi sekoittaa mm. aivolisäkkeen toimintaa. Aivolisäkkeen hormonit taas säätelevät useiden muiden hormonien toimintaa, kuten esimerkiksi kortisolin tai kilpirauhashormonien eritystä. Kun hormonituotanto häiriintyy tuotanto voi kiihtyä tai heikentyä. Kortisolin ylituotanto vaikuttaa keskushermostoon ja kiihdyttää stressin oireita, jonka seurauksena kortisolin tuotanto kiihtyy entisestään ja tuloksena saattaa olla täysi kaaos hormonituotannossa. Heikentyneestä toiminnasta voi seurata puolestaan lisämunuaisten uupumusta.

Harmonia KSM66® pysäyttää elimistön stressitilan
Tutkimuksissa on havaittu, että Harmonia KSM66® pysäyttää elimistön stressitilan. Hermosolujen ja aivojen välinen tiedonsiirto tasapainottuu, jolloin hermostuneisuus ja stressi vähenevät. Kortisolin tuotanto tasapainottuu, jolloin keho rauhoittuu ja keskittymiskyky sekä psyykkinen suorituskyky paranevat. Tasapainoisessa tilassa kehon toiminnot normalisoituvat ja toipuminen käynnistyy.

Harmonia KSM66® konkreettisia vaikutuksia
Aineenvaihdunta paranee ja painonhallinta helpottuu. Lihasten energiansaanti paranee (kreatiini+ATP), joka helpottaa treenaamista. Sukupuolihormonien määrä kasvaa ja seksuaalinen aktiivisuus lisääntyy. Kilpirauhashormonien toiminta tasapainottuu. Estrogeenin ja progesteronin tuotanto normalisoituu, jolloin vaihdevuosi- ja PMS –oireet vähenevät ja immuunijärjestelmä vahvistuu.

Harmonia KSM66:lla on julkaistu 18 kliinistä plasebokontrolloitua tutkimusta. Tuote on ollut positiivisten, fysiologisten vaikutustensa vuoksi maailmalla jättimäinen menestys. Esimerkiksi Ruotsissa valmiste on ollut viimeisen vuoden ajan joka viikko luontaistuotekauppojen myydyin valmiste.