Arkisto :: 2017
Syövästä voi selviytyä
 

Tohtori Kelly A. Turner on integratiiviseen onkologiaan erikoistunut tutkija. Turner vieraili Suomessa viime syksynä ja piti aiheeseen liittyvän luennon Helsingissä. Sain kutsun osallistua tilaisuuteen ja minua pyydettiin pitämään puhe omista kokemuksistani syövän luonnonmukaisessa hoidossa.

Tohtori Turner on tutkinut yli 1000 tapausta, joissa vakava syöpä on vastoin kaikkia odotuksia parantunut. Turner on löytänyt yhdeksän avaintekijää, jotka yhdistivät näitä odottamattomia paranemisia. Niiden avulla Turner innostaa kaikkia valjastamaan elimistön valtavan itseparantamiskyvyn aktiiviseen käyttöön.

Paranemisen taustoja
Turner kehottaa syöpäpotilaita tekemään täydellisen ruokaremontin. Hänen tutkimuksensa vahvistaa, että perusterveellinen ruokavalio ei riittänyt parantamaan syöpäsairaita vaan siihen tarvitaan luomuruokaa ja lisäksi luonnollisia ravintolisiä. Ravitsemuksen suhteen hän kehottaa kääntymään sellaisen henkilön puoleen joka hallitsee funktionaalisen lääketieteen keinoja. Hän suosittelee myös erilaisten laboratoriomääritysten tekemistä, jotta oikea ruokavalio löytyy. Kasvikset olivat kaikkien parantuneiden ruokaohjelmassa ja samoin ravintolisät. Eräs välttämätön osa ruokavaliota olivat probiootit ja prebiootit, koska suoliston kunto vaikuttaa suoraan immuunijärjestelmän toimintaan, sanoo Turner. Turner suositellee hoidon aluksi lyhyttä paastoa tai puhdistuskuurien käyttöä, jotta elimistöstä saadaan haitallisia aineita poistettua.

Suoliston suolahuuhtelu Itse olen käyttänyt hoidon aluksi suoliston puhdistukseen suolaveden juontia, joka on joogien satoja vuosia vanha tapa puhdistaa suolisto haitallisista aineista ja istuttaa sinne uusi bakteerikanta.

Kolme tärkeää osa-aluetta Turner linjaa
syövän paranemiselle kolme tärkeää asiaa:

 1. Ruoansulatusta edistävät valmisteet (probiootit ja prebiootit) ja elimistöä puhdistavat aineet.
 2. Bakteereita ja viruksia torjuvat valmisteet sekä maksaa puhdistavat tuotteet.
 3. Immuunijärjestelmän toimintaa tehostavat aineet, kuten mm: vitamiinit, rasvahapot, aloe vera jne..

Viime aikaiset tutkimukset ovat vahvistaneet, että syöpäsairauksien taustalla on usein elimistön puutteellinen metylaatio, johon voidaan vaikutta ruokavaliolla ja ravintolisillä. Turnerin tekemä tutkimus tukee siten metylaation osuutta syöpäsairauksissa.

Merja Lindström

 

Turnerin 9 paranemisen tekijää:

 1. Muuta ruokavaliosi perusteellisesti
 2. Ota vastuu omasta terveydestäsi
 3. Kuuntele intuitiotasi
 4. Käytä kasvisrohdoksia ja ravintolisiä
 5. Vapauta tuikahdetut tunteet
 6. Kehitä myönteisiä tunteita
 7. Ota vastaan ympäristön tuki
 8. Syvennä henkisyyttäsi
 9. Vahvista elämänhaluasi

Lisää tohtori Kelly A. Turnerin ajatuksista voit lukea hänen kirjastaan – Syövästä voi selviytyä.