Arkisto :: 2017
Tiedätkö omat vitamiini- ja rasvahappotasosi?

Elimistön oma immuunijärjestelmä pystyy toimimaan tehokkaasti vain silloin, kun elimistössä on riittävästi suojaravintoaineita, kuten vitamiineja, hiven- ja kivennäisaineita sekä rasvahappoja. Moni syö ravintolisiä, tietämättä sitä ovatko niiden sisältämät aineet imeytyneet kehoon. Ravintoaineiden imeytymiseen vaikuttavat monet tekijät; suoliston kunto, geneettiset tekijät ja se, minkälaisessa muodossa vitamiinit, hivenaineet ja rasvahapot ovat ravinnossa tai ravintolisissä. Nyt voit testata omat vitamiini, hivenaine, rasvahappotasosi, ym. laboratoriomittaukset luotettavasti

Luontaislääkintäkeskuksen laboratoriopäivillä 10.-11.4.2017. Laboratoriomittaukset suorittaa erikoislaboratoriohoitaja ja tutkimukset analysoidaan suomalaisissa akreditoiduissa laboratorioissa.

Suoliston suolahuuhtelu
Suoliston väärä bakteerikanta on yksi merkittävä tekijä ravintoaineiden huonoon imeytymiseen ja jatkuvaan vatsan turvotukseen ja ilmavaivoihin. Helppo tapa puhdistaa suolisto haitallisista bakteereista on suoliston suolahuuhtelu. Suolahuuhtelu tapahtuu juomalla suolavettä. Suolaveden juonnilla saadaan puhdistettua tehokkaasti erityisesti ohutsuoli. Joogit ovat harrastaneet suoliston suolahuuhtelua jo satoja vuosia. Suolahuuhtelu sopii erinomaisesti, jos on kärsinyt pitkään suolisto- tai vatsaongelmista, kroonisista tulehduksista, allergioista, homealtistuksesta, jne. Olen mukaillut tästä joogien alkuperäisestä ohjeesta helpon ja nopean, nykypäivän kiireiselle ihmiselle sopivan version, joka on osoittautunut erittäin tehokkaaksi. Suolahuuhtelun jälkeen on hyvä tehdä myös ruokavalio muutoksia terveellisempään suuntaan esim. aloittaa gluteeniton tai vähähiilihydraattinen ruokavalio.

Tule kuuntelemaan luennot 2017:
Ke 5.4. klo 17.00-17.30 Mitä laboratoriomittauksia kannattaa tehdä ja miksi?
Ke 5.4. 17.30-18.00 Suoliston suolahuuhtelun hyödyt ja sen toteutus.

Merja Lindström