Arkisto :: 2015
Maailmanmestareidenkin tanssi sujuu suihkeilla!

Kilpatanssijat ja tanssin opettajat Mikko Kaasalainen ja Adrienn Fitori voittivat syyskuun 20.päivä maailmanmestaruuden latinalaistanssien ammattilaisluokassa (Professional Master Class 1) Luxemburgissa.

Tämä latinalaistanssipari ansaitsee leipänsä tanssilla. He ovat tanssineet yhdessä toistakymmentä vuotta ja voittaneet aiemmin urallaan mm. Pohjois-Euroopan mestaruuden ja kolme amatöörien Suomen mestaruutta. Nämä myös vuoden 2015 ammattilaisten Suomen mestarit kilpailevat aktiivisesti maailmalla sekä opettavat kaiken liikenevän aikansa kilpatanssijoita lapsiluokista senioreihin.

Kilpatanssi on erittäin rankka ja fyysinen laji, jossa kovilla ovat kaikki lihakset varpaista päälakeen. Muutama vuosi sitten Mikon selkä ja jalka alkoivat krampata ja kipeytyä aina useammin ja useammin ja levottomat jalatkin olivat ikävä, toistuva vaiva. Myös Adrienn tunsi pitkien treeni- opetus ja varsinkin kilpailupäivien jälkeen lihaskipuja ja krampin oireita. Kaksikko venytteli ahkerasti, kokeili erilaisia kylmä - ja kuumageelejä sekä tulehduskipulääkkeitä. Pientä ja hetkellistä apua niistä olikin, mutta kivut ja krampit palasivat aina takaisin, eikä vatsakaan voinut tulehduskipulääkkeiden vuoksi hyvin. Sattumalta samoihin aikoihin hyvä ystävä oli saanut avun suonenvetoihin ja lihaskipuihin Nordic Health-magnesiumsuihkeista ja suositteli lämpimästi kokeilemaan.

Mikko ja Adrienn ottivat kokeiluun Recovery - ja KipuNivel- magnesiumit, ohjeenansa "punaista suihketta ennen ja jälkeen opetuksen, treenien ja kilpailusuoritusten ja sinistä suihketta välittömästi kramppien ja lihasjumien ilmaannuttua". Muutaman päivän säännöllisen käytön jälkeen tanssijat huomasivat selkeän muutoksen: lihakset eivät kipeytyneet läheskään yhtä helposti kuin aiemmin, palautuminen oli huomattavasti nopeampaa ja jos kramppeja tulikin, antoi KipuNivel-magnesium välittömän helpotuksen ja nyt jo kolme vuotta jatkunut suihkeiden säännöllinen käyttö on myös lopettanut vaivat.

Magnesiumsuihkeista ja kylpyhiutaleista tuli vakituinen varuste treenikassiin ja kaikille leiri - ja kisamatkoille. Olivat käytössä myös voittoisalla kilpailumatkalla Luxenburgissa. Tanssipari on ikionnellinen löydettyään avun, jota eivät osanneet edes odottaa. Pitkien päivien jälkeen nämä tanssin ammattilaiset eivät koskaan mene nukkumaan suihkuttamatta magnesiumia vähintään jalkoihin ja rankempina päivinä sekä pitkien lentojen jälkeen, he aina te kevät jalkakylvyn ja nopeuttavat näin rasituksesta palautumista. Myös oppilailleen he vinkkaavat magnesiumtuotteiden tuomasta avusta.

Iholle suihkutettavien magnesiumsuihkeiden tuoman avun innoittamina tanssijat ottivat käyttöön myös suun limakalvoilta imeytyvät vitamiinisuihkeet ja näidenkin teho vakuutti heidät. " Vaativien koreografioiden laatiminen, opetteleminen ja opettaminen edellyttää fysiikan lisäksi myös pään täydellistä toimimista ja sitä olemme huomanneet etenkin Boost B 12-suihkeen tukevan", kertoo Mikko Mikko ja Adrienn suosittelevat vilpittömästi Nordic Health magnesiumsuihkeiden käyttöä kaikille kropallaan töitä tekeville ja lihaskivuista ja krampeista kärsiville!