Terveydenhoito :: aikuiset
MITÄ ON RAVITSEMUSHOITO?

Oikea ravitsemus on terveenä pysymisen edellytys. Ravitsemusvirheet aiheuttavat suurimman osan tämän päivän terveysongelmista. Ruoka jota syömme on liian käsiteltyä ja keinotekoisesti tuotettua, joten se ei sisällä enää riittävästi vitamiineja ja hivenaineita, eikä muita terveyttä ylläpitäviä ravintotekijöitä. Ravitsemushoidossa keskitytään juuri näiden puutosten korjaamiseen.

Ravitsemushoidossa paneudutaan jokaisen ihmisen ongelmiin yksilöllisesti ja hoito suunnitellaan aina kunkin ihmisen tarpeiden mukaisesti. Hoidon alussa käydään läpi ne ongelmat, joista asiakas kärsii ja tämän pohjalta hänelle suunnitellaan oma hoito-ohjelma. Ravitsemushoidon kulmakivi ovat Aidot luontaistuotteet ja muut ravintolisät sekä homeopaattiset valmisteet, joilla elimistön puutokset ja häiriintynyt tasapaino korjataan.

Kenelle ravitsemushoito sopii?

Ravitsemushoito sopii kaiken ikäisille ihmisille, myös odottaville ja imettäville äideille, sekä lapsille ja nuorille. Ravitsemushoidolla saadaan usein lasten tulehduskierre katkaistua, myös allergiaoireisiin tulee helpotusta. Oppimis- ja käytöshäiriöihin ravitsemushoidolla on erityisen hyvä vaikutus. Stressaantuneet ja uupuneet henkilöt saavat uutta puhtia, kun heille valitaan sopivat ravintolisät. Urheilijat ja kuntoilijat huomaavat tulostensa paranevan, kun heille laaditaan oma ravitsemusohjelma. Ravitsemushoidosta hyötyvät myös kroonisesti sairaat ja ikäihmiset.

Jos haluat tulla ravitsemushoitoon ja olet toiselta paikkakunnalta, sovi tapaaminen henkilökuntamme kanssa, muutamaa päivää aikaisemmin Luontais-Prisma 02-6251544.

Takaisin terveydenhoito :: aikuiset sivulle
s