Arkisto :: 2012
ELÄMÄ SIKAPIIKIN JÄLKEEN!

Monessa perheessä elämä ei ole enää samanlaista,
kuin oli ennen sikapiikkiä.

Nyt voin sanoa hyvällä omatunnolla! "Mitä minä sanoin", kun varoitin sikapiikin vaaroista jo syyskuussa 2009 ennen kuin yhtäkään rokotusta oli Suomessa annettu. Varoitukseni perustui tietoon skvaleenin vaaroista. Niin olisivat tietäneet monet muutkin, jos suomalaiset toimittajat harrastaisivat tutkivaa journalismia. Varoitukseni seurauksena "pääsin" AAMULEHDEN ylänurkkakirjoitukseen, jossa toimittaja PULLIAINEN haukkui minut vastuuttomaksi homeopaatiksi. Onkohan Pulliainen ja muut toimittajat nyt tyytyväisiä, kun lietsoivat pelkoa ja paniikkia niin, että monet sortuivat ottamaan rokotuksen vain sen vuoksi, että luottivat näiden toimittajien ammattitaitoon.

Sadat ihmiset ovat hakeneet apua kauttamme oireisiin, jotka ovat alkaneet sikainfluenssa H1N1 Pandemrix rokotuksen jälkeen. Onneksi olemme pystyneet auttamaan monia ja saaneet heidän oireitaan lievenemään tai jopa kokonaan pois.

Pienillä lapsilla varsinkin pojilla oireita ovat:
Kalpeus, ruokahaluttomuus, väsymys, kasvun ja kehityksen hidastuminen, toistuvat tulehdukset, imusolmukkeiden turvotus kaula/niska, kainalot tai nivuset, vielä 2 vuotta rokotuksen jälkeen.

Vakavammat oireet ovat:
Lapsen riutuminen, lihasvoimien menetys, motoriikkaongelmat, jo opitun asian taantuminen (mm. kävely ja puhe). Lapselle on puhjennut epilepsia. Jatkuva uupumus, joka vaatii paljon unta, mutta uni ei kuitenkaan virkistä.

Koululaisten keskuudessa:
Enennen hyvin koulussa pärjänneet oppilaat kärsivät uupumuksesta, eivätkä pysty enää keskittymään koulunkäyntiin. Useita vaivaavat toistuvat infektiot mm. mykoplasma. Paljon on myös neurologisia oireita, kuten käsien vapinaa, joka ilmenee mm. ojentaessa kädet eteen tai laittaessa ruokaa suuhun. Pääkipua sekä selittämättömiä selkä-, niska- ja lihaskipuja. Liikuntakyvyn menettäminen (myeliitti).

Sosiaali- ja terveysministeriö (STM)
STM lupasi selvittää aiheuttiko sikapiikki muita sairauksia, kuin narkolepsian. Miten STM aikoo asian selvittää, kun kaikki nämä edellä kuvaamani sairaat ihmiset ja lasten vanhemmat ovat hakeneet apua useilta lääkäreiltä, monet jopa neurologeilta. Kun he kertovat, että oireet ovat alkaneet rokotuksen jälkeen, niin kaikki lääkärit sanovat etteivät oireet voi johtua sikainfluenssa rokotteesta ja asiaa jää siihen.

Lääkärit rikkovat lakia
Lääkärit rikkovat lakia, koska rokotteiden epäilyt haitat tulee ilmoittaa FIMEA:lle. Kaikki te, jotka epäilette rokotteen aiheuttaneen omat tai lastenne sairaudet, niin tehkää Fimeaan haittailmoitus, koska lääkäri ei sitä ole tehnyt. Ilmoittakaa myös niistä tapauksista, joissa rokotuksen saanut nuori ihminen on kuollut äkisti ilman selkeää syytä. Tehkää ilmoitus myös sikiökuolemista, jos olette saaneet sikapiikin tai jos olette synnyttäneet rokotuksen jälkeen vammaisen lapsen.

www.fimea.fi
Oikealta puolelta sivua löytyy kohta; Ilmoitus epäilystä rokotuksen haittavaikutuksesta

Merja Lindström