Luennot ja muut tapahtumat 2018
LUONTAISLÄÄKINTÄKESKUKSEN YLEISÖLUENNOT
Luennoille on 2€ pääsymaksu. Voit varata paikan maksamalla 2€ etukäteen

Tiistai 20.11. klo 17.30-18.30
Mitä tehdä, kun jatkuvasti väsyttää?

Väsymyksen ja uupumuksen takana voi olla raudanpuute, vaikka hemoglobiini (Hb) olisi viitealueella. Taustalla voi olla myös muita tekijöitä. Luennolla käydään läpi erilaisia laboratoriomittauksia, joilla voidaan selvittää mm. väsymyksen syitä. Luennolla esitellään myös uusi Harmonia KSM66 tuote, jolle on tehty 18 kliinistä tutkimusta. Tuotteella on saatu hyviä tuloksia mm. stressin hallintaan, uneen, palautumiseen ja seksuaalisiin toimintoihin.

Marjo Sukeva-Hakanpää fytonomi, hierontaterapeutti, sairaanhoitaja AMK

Keskiviikko 21.11. klo 17.30 – 18.30
Miten voimme vaikuttaa geeniemme toimintaan?

Geenitutkimuksen myötä on alettu ymmärtää, että ihminen voi itse vaikuttaa geeniensä toimintaan. Luennolla käydään läpi, miten ravinnolla ja ravintolisillä voidaan ohittaa huonosti toimivien geenien toimintaa. Tutkimuksissa on havaittu, että ravintolisien hyvät ominaisuudet perustuvat juuri siihen, että ne voivat auttaa elimistöä toimimaan paremmin, vaikka elimistössä olisi geneettisiä ongelmia. Luennolla esitellään myös geenitutkimuksia.

Merja Lindström, kouluttaja, homeopaatti, tietokirjailija

 

Luontais-Prismasssa maanantaina 19.11. Klo 10-18
Maistatuksessa ja esittelyssä

ESI ALOE VERA tuotteet mm. hammasgeeli sekä bamboo hammasharja UUTUUS tuote Lacticol, joka sisältää maitohappofermentoitua lehtikaalia, punajuurta sekä maitohappobakteereita. Suolistoflooran tukemiseen ja helpottamaan ruoansulatusta.Luontaislääkintäkeskus
Teljäntori, Yrjönkatu 15
28100 Pori
Puh. 02-6413444