Kurssit 2016

HOMEOPATIANEUVOJA -KOULUTUS 2016-2017

Homeopatianeuvoja-koulutus sopii erityisesti terapeuteille, sairaanhoito- ja luontaistuotealalla työskenteleville sekä funktionaalisenlääketieteen edustajille, mutta myös heille jotka haluavat hoitaa itseään ja perhettään homeopatialla. Homeopatianeuvoja koulutus antaa laajasti tietoa homeopaattisilla valmisteilla hoitamisesta. Koulutuksessa käsiteltäviä aiheita ovat mm. homeopaattisen hoidon periaatteet ja etiikka, sekä homeopaattisten yksittäis- ja yhdistelmävalmisteiden käyttö. Koulutuksen aikana opiskelemme noin 25-homeopaatttista lääkeainekuvaa ja saman määrän yhdistelmävalmisteita.

Koulutus on noin vuoden mittainen ja käsittää viisi lauantaiseminaaria sekä etätehtäviä. Koulutuksen hinta on 165 euroa per lauantai. Koulutuksen kokonaiskustannus on 825 euroa, sisältäen alv 24 %. Seminaari maksu suoritetaan noin 10 päivää ennen kunkin seminaarin alkua. Kaikki kirjat ja laaja opetusmateriaali sisältyvät koulutuksen hintaan. Koulutuspaikkana on Luontaislääkintäkeskus, joka sijaitsee Porin ydinkeskustassa hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Opettajina koulutuksessa toimii diplomihomeopaatti, luontaislääkintäkouluttaja Merja Lindström.  Ihmisten huoli lääkkeiden aiheuttamista sivuvaikutuksista on saanut monet ihmiset vaihtoehtoisia hoitomuotoja. Monessa perheessä on syöty uupumiseen asti antibioottikuuri toisensa perään, toistuvien tulehdusten vuoksi, eikä helpotusta ole näkyvissä. Monien perheiden lapset ovatkin syöneet kymmeniä lääkekuureja, kunnes joku sukulainen tai ystävä ehdotta; 

"mitä jos kokeilisitte homeopaattista hoitoa, olen itsekin saanut siitä hyvää apua".

Tämä lause on ollut monessa perheessä käännekohta, sairauksista eroon pääsyyn. Eräskin äiti, jolla on kolme lasta, ihmetteli katkerana; "miksei näin tehokas hoitomuoto ole lääkäreiden käytössä?" Lääkärit olivat syöttäneet hänen lapsilleen vuosien aikana satoja antibioottikuureja toistuviin korvatulehduksiin. Kun äiti alkoi hoitaa lapsiaan homeopatialla, ei lääkekuureja ole enää tarvittu.

Ei siis ihme, että homeopatian suosio kasvaa, kun ihmiset kertovat omista hyvistä kokemuksistaan toisilleen. Homeopatiasta onkin tullut monen perheen yhteinen harrastus. Homeopatialla hoidetaan kuntoon myös perheen lemmikit.

Toivoisin, että mahdollisimman moni pystyisi hoitamaan itseään, perhettään ja läheisiään homeopatialla, toivotankin sinut tervetulleeksi homeopatianeuvoja koulutukseemme.

Merja Lindström
HOMEOPATIANEUVOJA KURSSIKALENTERI 2016-2017

Kurssipaikka;
Luontaislääkintäkeskus, Kauppakeskus Teljäntori,
Yrjönkatu 15, 28100 Pori. Puh 02-6413444.
- Seminaaripäivä on lauantai 9.00-17.00.
- Lounastauko klo 12-13.
- Kahvitauko noin klo 15.00.


1. Seminaari lauantai 24.9.2016* (muuttunut alkuperäisestä)
Homeopaattisenhoidon periaatteet ja etiikka. Mikä on homeopaattinen lääkeainekuva? Akuuttivaivojen hoito homeopatialla. Alkavat tulehdukset ja kuume. Influenssa. Epidemiat. Nuha. Yskä. Korva- ja poskiontelotulehdukset. Kurkkukipu ja angiina. Silmätulehdus. Kotitehtävät.

2. Seminaari lauantai 19.11.2016
Homeopaattisia lääkeainekuvia. Virtsatie- ja eturauhasongelmat. Unettomuus ja unihäiriöt. Stressi (lisämunuaiset). Kilpirauhasen ongelmat. Toipilasaika. Vammojen ensiapu. Leikkausten jälkihoito. Kotitehtävät.

3. Seminaari lauantai 28.1.2017
Homeopaattisia lääkeainekuvia. Allergiat. Astma. Ihottumat ja iho-ongelmat. Lasten vaivoja; hampaidentulo, koliikki. rokot, rokotukset. Naistenvaivat; kuukautiset, synnytys, odotus ja imetys. Kotitehtävät.

4. Seminaari lauantai 18.3.2017
Homeopaattisia lääkeainekuvia. Päänsärky ja migreeni. Niska- ja hartiakivut. Iskias. Kihti. Fibromyalgia. Vatsa- ja ruoansulatusongelmat. Suolistovaivat. Peräpukamat. Ripuli ja oksennustaudit. Kotitehtävät.

5. Seminaari lauantai 13.5.2017
Homeopaattisia lääkeainekuvia. Ikäihmiset ja homeopatia. Yleiskunto. Nivelet. Luusto. Osteoporoosi. Vaihdevuodet. Urheilijoille sopivia valmisteita. Homeopaattinen matka-apteekki. Todistusten jako.

Oikeus muutoksiin pidätetään.
 
Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Luontaislääkintäkeskus
Yrjönkatu 15
28100 Pori
Puh. 02- 641 3444


     
 
Blogi