Kurssit 2018-2019

Homeopatianeuvoja
–koulutus on uudistunut, nyt mukana myös lemmikit.


HOMEOPATIANEUVOJA KOULUTUS 2018-2019


Opiskele homeopatian perusteet

Opi hoitamaan perhettäsi, läheisiäsi, asiakkaitasi tai lemmikkejä homeopatian pehmein keinoin.

Homeopatianeuvoja-koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita homeopatialla hoitamisesta. Koulutus sopii erityisesti terapeuteille, sairaanhoito- ja luontaistuotealalla työskenteleville sekä funktionaalisenlääketieteen edustajille, mutta myös heille jotka haluavat hoitaa itseään, perhettään ja lemmikkejään homeopatialla. Homeopatianeuvoja koulutus antaa laajasti tietoa homeopaattisilla valmisteilla hoitamisesta. Koulutuksessa käsiteltäviä aiheita ovat mm. homeopaattisen hoidon periaatteet ja etiikka, sekä homeopaattisten yksittäis- ja yhdistelmävalmisteiden käyttö. Koulutuksen aikana opiskelemme noin 25-homeopaatttista lääkeainekuvaa ja saman määrän yhdistelmävalmisteita.

Koulutus on noin vuoden mittainen ja käsittää viisi lauantaiseminaaria sekä etätehtäviä. Koulutuksen hinta on 165 euroa per lauantai. Koulutuksen kokonaiskustannus on 825 euroa, sisältäen alv 24 %. Seminaari maksu suoritetaan noin 10 päivää ennen kunkin seminaarin alkua. Kaikki kirjat ja laaja opetusmateriaali sisältyvät koulutuksen hintaan. Koulutuspaikkana on Luontaislääkintäkeskus, joka sijaitsee Porin ydinkeskustassa hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Opettajina koulutuksessa toimii diplomihomeopaatti, luontaislääkintäkouluttaja Merja Lindström. Ihmisten huoli lääkkeiden aiheuttamista sivuvaikutuksista on saanut monet ihmiset vaihtoehtoisia hoitomuotoja. Monessa perheessä on syöty uupumiseen asti antibioottikuuri toisensa perään, toistuvien tulehdusten vuoksi, eikä helpotusta ole näkyvissä. Monien perheiden lapset ovatkin syöneet kymmeniä lääkekuureja, kunnes joku sukulainen tai ystävä ehdottaa;

"mitä jos kokeilisitte homeopaattista hoitoa, olen itsekin saanut siitä hyvää apua".

Tämä lause on ollut monessa perheessä käännekohta, sairauksista eroon pääsyyn. Eräskin äiti, jolla on kolme lasta, ihmetteli katkerana; "miksei näin tehokas hoitomuoto ole lääkäreiden käytössä?" Lääkärit olivat syöttäneet hänen lapsilleen vuosien aikana satoja antibioottikuureja toistuviin korvatulehduksiin. Kun äiti alkoi hoitaa lapsiaan homeopatialla, ei lääkekuureja ole enää tarvittu.

Ei siis ihme, että homeopatian suosio kasvaa, kun ihmiset kertovat omista hyvistä kokemuksistaan toisilleen. Homeopatiasta onkin tullut monen perheen yhteinen harrastus. Homeopatialla hoidetaan kuntoon myös perheen lemmikit. Moni onkin tutustunut homeopatiaan ensimmäistä kertaa lemmikkinsä kautta, ja kun lemmikki on saatu kuntoon, niin muitakin perheenjäseniä aletaan hoitamaan homeopatialla.

Koulutus on suunniteltu niin, että lemmikkieläinten osuus on päivän päätteeksi, jolloin ne jotka eivät halua osallistua lemmikkiosuuteen, voivat lähteä koulutuksesta aikaisemmin.

Toivoisin, että mahdollisimman moni pystyisi hoitamaan itseään, perhettään, läheisiään ja lemmikkejään homeopatialla, toivotankin sinut tervetulleeksi homeopatianeuvoja koulutukseemme.

Merja Lindström
HOMEOPATIANEUVOJA KURSSIKALENTERI 2018-2019

Kurssipaikka;
Luontaislääkintäkeskus, Kauppakeskus Teljäntori,
Yrjönkatu 15, 28100 Pori. Puh 02-6413444.
- Seminaaripäivä on lauantai 9.00-17.00.
- Lounastauko klo 12-13.
- Kahvitauko noin klo 15.00.


1. Seminaari lauantai 29.9.2018
Homeopaattisenhoidon periaatteet ja etiikka. Mikä on homeopaattinen lääkeainekuva? Akuuttivaivojen hoito homeopatialla. Alkavat tulehdukset ja kuume. Influenssa. Epidemiat. Nuha. Yskä. Korva- ja poskiontelotulehdukset. Kurkkukipu ja angiina. Silmätulehdus. Kotitehtävät. Lemmikkieläinten ongelmia; hengitystiet, korvat, nuha, silmät, yskä.

2. Seminaari lauantai 17.11.2018
Homeopaattisia lääkeainekuvia. Virtsatie- ja eturauhasongelmat. Unettomuus ja unihäiriöt. Stressi (lisämunuaiset). Kilpirauhasen ongelmat. Toipilasaika. Vammojen ensiapu. Leikkausten jälkihoito. Kotitehtävät. Lemmikkieläinten ongelmia; virtsatiet, eturauhanen, anaalirauhaset, pelkotilat, suru, vammat.

3. Seminaari lauantai 26.1.2019
Homeopaattisia lääkeainekuvia. Allergiat. Astma. Ihottumat ja iho-ongelmat. Lasten vaivoja; hampaidentulo, koliikki. rokot, rokotukset. Naistenvaivat; kuukautiset, synnytys, odotus ja imetys. Kotitehtävät. Lemmikkieläinten ongelmia; allergiat, iho-ongelmat, tiineys, synnytys, valeraskaus.

4. Seminaari lauantai 16.3.2019
Homeopaattisia lääkeainekuvia. Päänsärky ja migreeni. Niska- ja hartiakivut. Iskias. Kihti. Fibromyalgia. Vatsa- ja ruoansulatusongelmat. Suolistovaivat. Peräpukamat. Ripuli ja oksennustaudit. Kotitehtävät. Lemmikkieläinten ongelmia; vatsa- ja suolistovaivat.

5. Seminaari lauantai 11.5.2019
Homeopaattisia lääkeainekuvia. Ikäihmiset ja homeopatia. Yleiskunto. Nivelet. Luusto. Osteoporoosi. Vaihdevuodet. Urheilijoille sopivia valmisteita. Homeopaattinen matka-apteekki. Todistusten jako. Lemmikkieläinten ongelmia; nivelet, luusto, karvaongelmat, ikääntyminen.

Oikeus muutoksiin pidätetään.
 
Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Luontaislääkintäkeskus
Yrjönkatu 15
28100 Pori
Puh. 02- 641 3444 tai 02-6413442