Kurssit 2018-2019
Porin Luontaislääkintäkeskus toteuttaa syksyllä 2018

ELÄMÄSI KUNTOON kurssin

Lähde mukaan yksin tai porukalla ja laita elämäsi kuntoon

UUTTA TIETOA GEENIEN
VAIKUTUKSISTA TERVEYTEEN

Tästä sivuille
Kurssi käsittää 4 seminaaria
1 x kk arki-iltaisin klo 17.30 - 20.30

Moni ihminen miettii, että jotakin pitäisi tehdä oman hyvinvoinnin lisäämiseksi. Usein se jää kuitenkin vain ajatuksen tasolle. Elämäsi kuntoon -kurssin tarkoitus on aktivoida ihmiset hoitamaan itseään ja läheisiään luonnollisin keinoin. Kurssilla paneudumme myös erilaisiin kehon mittauksiin ja geenitutkimuksiin, joilla saadaan tietoa elimistön toiminnasta.

Kurssilla käydään läpi uusimpia tutkimuksia geenien vaikutuksista erilaisiin sairauksiin ja sitä, miten ihminen voi itse vaikuttaa geenien ilmentymiseen. Kurssilla paneudutaan luonnollisten ravintolisien mahdollisuuksiin paikata ja ohittaa huonosti toimivien geenien toimintaa. Kurssilla annetaan myös ravitsemusneuvontaa ja käydään läpi erilaisia ruokavalioita.

1. Seminaari tiistai 4.9. 2018 klo 17.30-20.30
Immuunipuolustuksen tukeminen ravitsemuksellisin keinoin

Immuunipuolustuksen tarkoitus on säilyttää koko elimistön tasapaino, sillä kaikki sairaudet johtuvat viimekädessä immuunipuolustuksen pettämisestä. Kurssilla paneudutaan niihin tekijöihin, joilla immuunipuolustusta voidaan tukea ja vahvistaa torjumaan niin tarttuvia tauteja, kuin kroonisia vaivoja. Kurssilla käydään läpi tulehdusta estävän ruokavalion merkitystä, tärkeimpiä vitamiineja ja hivenaineita sekä homeopaattisia valmisteita, joilla immuunipuolustusta voidaan vahvistaa.

- Ensimmäisessä seminaarissa paneudutaan immuunipuolustukseen, kilpirauhasen ja lisämunuaisten toimintaan vaikuttavaan ruokavalioon sekä vitamiineihin ja hivenaineisiin

2. Seminaari tiistai 2.10. 2018 klo 17.30-20.30
Ruoansulatuselimistön ja ruokavalion merkitys terveydelle

Jos vatsa ja suolisto eivät ole kunnossa, niin sillä on vaikutusta koko ihmisen hyvinvointiin. Vatsan turvotus, ilmavaivat, ripuli tai ummetus ovat merkki ruoansulatuselimistön ongelmista. Kurssilla käydään läpi vatsa- ja suolisto-ongelmien syitä sekä erilaisia ruokavalioita, joiden avulla ongelmiin voidaan saada helpotusta.

- Toisessa seminaarissa perehdytään mm. kuitujen, entsyymien, maitohappobakteerien ja prebioottien vaikutuksiin elimistössä. Kurssilla opetellaan tekemään myös helppo suoliston suolahuuhtelu, jolla moni on päässyt eroon kiusallisista vatsa- ja suolistovaivoista

3. Seminaari tiistai 6.11. 2018 klo 17.30-20.30
Hormonitoiminnan tukeminen luonnollisesti

Hormonitoiminnalla on vaikutusta koko elimistöön, esimerkiksi erilaisiin kiputuntemuksiin, stressiin, mielialavaihteluihin, lämmönsäätelyyn, limakalvojen ja ihon kuntoon. Ainoa apu jota naisille hormonaalisiin ongelmiin yleensä tarjotaan, on hormonikorvaushoito joka lisää naisten syöpäriskiä. Kilpirauhasongelmiin on tarjolla niin ikään yleensä vain tyroksiini lääke. Kurssilla paneudutaan mm. sukupuolihormonien, lisämunuaisten ja kilpirauhashormonien sekä sokeriaineenvaihdunnan tukemiseen luonnollisin keinoin.

- Kolmannessa seminaarissa käydään läpi rasvahappojen ja rasvaliukoisten vitamiinien vaikutuksia elimistön hormonaalisiin toimintoihin. Rasvahapoilla ja rasvaliukoisilla vitamiineilla on suuri merkitys koko hormonaaliseen järjestelmään. Seminaarissa tutustutaan myös erilaisiin geenitutkimuksiin, joilla saadaan tietoa elimistön geneettisistä ominaisuuksista, joilla on vaikutuksia hormonaalisiin toimintoihin

4. Seminaari tiistai 4.12. 2018 klo 17.30-20.30
Miten tuki- ja liikuntaelimistö pidetään kunnossa

Pää-, niska- tai selkäkivun syyt voivat olla stressin ja murehtimisen aiheuttamia. Nivelvaivojen syyt eivät välttämättä ole nivelessä, vaan niveliin kiinnittyvien lihasten jännitystilassa. Kipujen syynä voi olla myös tulehdustilat. Kurssilla käydään läpi stressin hallintaa ja annetaan itsehoito-ohjeita erilaisten kiputilojen hoitoon.

- Neljännessä seminaarissa keskitytään tuki- ja liikuntaelimistöön vaikuttaviin mineraaleihin ja muihin ravintoaineisiin sekä tulehdusta estävään ruokavalioon

 
Kurssilla opettajina toimivat:
Merja Lindström luontaislääkintäkouluttaja, diplomihomeopaatti
Marjo Sukeva-Hakanpää fytonomi, hierontaterapeutti, sairaanhoitaja AMK
 
Kurssin hinta 29 € per seminaari.
Laaja kurssimateriaali kuuluu hintaan.Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Luontaislääkintäkeskus ma-ke, puh 02-6413 444
Luontaislääkintäkeskus suljettu 21.6. – 5.8. 2018

Luontais-Prisma, 02-6413 442
Itäkeskuksenkaari 6, Mikkolan Prisma, Pori
Ma – Pe klo 10 – 19 La klo 10 – 16

Sähköpostilla:


Kurssipaikka:
Luontaislääkintäkeskus
Yrjönkatu 15, 28100 Pori
Oikeus muutoksiin pidätetään.


     
       
 
Blogi