Kurssit 2018-2019
Porin Luontaislääkintäkeskus toteuttaa syksyllä 2018

ELÄMÄSI KUNTOON -kurssin
Kurssi käsittää 4 seminaaria
1 x kk arki-iltaisin klo 17.30 - 20.30

Moni ihminen miettii, että jotakin pitäisi tehdä oman hyvinvoinnin lisäämiseksi. Usein se jää kuitenkin vain ajatuksen tasolle. Elämäsi kuntoon -kurssin tarkoitus on aktivoida ihmiset hoitamaan itseään ja läheisiään luonnollisin keinoin. Kurssilla paneudumme myös erilaisiin kehon mittauksiin ja geenitutkimuksiin, joilla saadaan tietoa elimistön toiminnasta.

1. Immuunipuolustuksen tukeminen ravitsemuksellisin keinoin

Immuunipuolustuksen tarkoitus on säilyttää koko elimistön tasapaino, sillä kaikki sairaudet johtuvat viimekädessä immuunipuolustuksen pettämisestä. Kurssilla paneudutaan niihin tekijöihin, joilla immuunipuolustusta voidaan tukea ja vahvistaa torjumaan niin tarttuvia tauteja, kuin kroonisia vaivoja. Kurssilla käydään läpi tärkeimpiä vitamiineja ja hivenaineita sekä homeopaattisia valmisteita, joilla immuunipuolustusta voidaan vahvistaa.

2. Ruoansulatuselimistön ja ruokavalion merkitys terveydelle

Jos vatsa ja suolisto eivät ole kunnossa, niin sillä on vaikutusta koko ihmisen hyvinvointiin. Vatsan turvotus, ilmavaivat, ripuli tai ummetus ovat merkki ruoansulatuselimistön ongelmista. Kurssilla käydään läpi vatsa- ja suolisto-ongelmien syitä ja erilaisia ruokavalioita, joiden avulla ongelmiin voidaan saada helpotusta. Kurssilla opetellaan tekemään myös suoliston suolahuuhtelu, jolla moni on päässyt eroon kiusallisista vatsa- ja suolistovaivoista.

3. Hormonitoiminnan tukeminen luonnollisesti

Hormonitoiminnalla on vaikutusta koko elimistöön, esimerkiksi erilaisiin kiputuntemuksiin, stressiin, mielialavaihteluihin, lämmönsäätelyyn, limakalvojen ja ihon kuntoon. Ainoa apu jota naisille hormonaalisiin ongelmiin yleensä tarjotaan, on hormonikorvaushoito joka lisää naisten syöpäriskiä. Kurssilla paneudutaan mm. sukupuoli-, lisämunuaisten ja kilpirauhashormonien tukemiseen luonnollisin keinoin.

4. Miten tuki- ja liikuntaelimistö pidetään kunnossa

Pää-, niska- tai selkäkivun syyt voivat olla stressin ja murehtimisen aiheuttamia. Nivelvaivojen syyt eivät välttämättä ole nivelessä, vaan niveliin kiinnittyvien lihasten jännitystilassa. Kurssilla käydään läpi stressin hallintaa ja annetaan itsehoito-ohjeita erilaisten kiputilojen hoitoon.

 
Kurssilla opettajina toimivat:
Merja Lindström luontaislääkintäkouluttaja, diplomihomeopaatti
Marjo Sukeva-Hakanpää fytonomi, hierontaterapeutti, sairaanhoitaja AMK
 
Kurssin hinta 29 € per seminaari.
Laaja kurssimateriaali ja kahvi/tee sisältyvät hintaan.
Kurssipäivät varmistuvat kesän aikana.

Voit ennakkoilmoittautua ja antaa meille toiveita kurssipäivistä.Oikeus muutoksiin pidätetään.
 
Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Luontaislääkintäkeskus
Yrjönkatu 15
28100 Pori
Puh. 02- 641 3444 tai Luontais-Prisma 02-6413442


     
       
 
Blogi